Forløb

Spirituelt Mentorforløb Psykospirituel LivsPraksis Kender du det? Du har gået på masser af kurser og læst masser af bøger og ved egentlig det hele, men det er som om det ikke rigtig virker i dybden på den lange bane. Som om de samme mønstre og modstand bliver ved med at vende tilbage? Nu føler du, at du er klar til at tage din udvikling til næste niveau finde "the missing link" - at få alt det du har arbejdet med i forvejen til at virke på et dybere plan. Nogle af de mønstre som endnu kan være et problem i dit liv er f.ex.:
 • Du har svært ved at mærke, hvor dine egne grænser er og derfor kommer du ofte til at sige ja til for meget?
 • Fordi du enten ikke kan mærke, eller tør stå ved, dine egne behov, så bliver det andres behov der kommer i første række?
 • Det er svært, at finde energi, tid og overskud (herunder penge) nok til at leve, som du gerne vil og lave det du brænder for?
 • Du har svært ved at høre din intuition og er derfor tit i tvivl eller bruger meget energi på at tage beslutninger?
 • Du har smerter, stress eller andre fysiske symptomer?
 • Din maskuline og din feminine energi slås inden i dig i stedet for at samarbejde - (handlen og intuition - hoved og krop)?
 • Du har svært ved at åbne dit hjerte helt i relationer og kommer nogen gange til at skubbe din partner (eller andre) fra dig i stedet for at skabe synergi. Eller du kan ikke rigtig være dig selv fuldt og helt.
 • Du har svært ved at holde fast i den højeste udgave af dig selv og synker ofte ned på ego-niveau med al den smerte der ligger her.
Hvad er det værd, at lære at ændre disse mønstre?  Hvad er det værd for dig, at dine relationer bliver mere kærlige og sande? At du kan stå ved dig selv og samtidig være dybt empatisk og kærlig overfor din partner, kollega, barn, veninde etc. - At få meget mere overskud i hverdagen? - At lære at være afgrænset og tro mod dig selv uden at provokere andre? - At lære at takle smerte, stress og andre fysiske symptomer og lade dem gå. - At få mere adgang til din indre guidance og dermed undgå bekymringer og tvivl - og kunne tage beslutninger fra hjertet på ingen tid? Ville det ændre dit liv?  Det tror jeg helt klart det ville. Som det har gjort for alle de andre skønne sjæle jeg har haft i forløb. Jeg VED, at det er hvad du får ud af at gå i en af mine grupper. Og ja, jeg ved at det for nogen er dyrt, at komme i gang - men se det som en langtids investering....   det bliver billigere og billigere for hvert år du er med og gruppen har du lige så længe du har lyst - også efter at den er stoppet hos mig og dermed gratis. Det er en investering for livet - på flere måder.   Kunne du tænke dig at:
 • være i et spirituelt fællesskab
 • blive bedre til at skabe flow og manifestere
 • lære at komme ud over alt det der begrænser dig i at nå dit fulde potentiale.
 • have mere indre fred
 • gå efter hvad din sjæl og dit hjerte ønsker
 • virkelig vælge dig selv
Så er du heldig….   så er dette forløb skabt til dig Du kommer til at: Være med i en gruppe, der følges ad - ikke kun et kursus hist og pist. Være i det felt af hjerteenergi, støtte og udvikling som kun en gruppe kan give. Blidt blive holdt på sporet og gøre kontakten til din sjæl bliver dybere og dybere. Hvem kan deltage? Forløbet er først og fremmest for dig, der arbejder med at skabe en bedre verden. Dig der har visioner og nuværende eller kommende projekt(er), der vil skabe større bevidsthed, mere bæredygtighed eller mere fred i verden. Derudover er forløbet er for dig, der føler, at der er mere end det du lever nu. For dig som er parat til, at skabe en varig og kæmpe forandring. Dig som ved, at vi skaber vores eget liv og at vi kan hvad vi vil. Dig, som ved en masse, har arbejdet med dig selv, har masser af teknikker og metoder -  men som har brug for det, der får det hele til at virke på den lange bane. Da jeg oplever, at mennesker tager store spring i bevidsthed lige i disse tider, har jeg valgt at åbne op for, at du som måske ikke har arbejdet med dig selv i mange år, men alligevel er parat, kan komme med. Hvorfor skulle du være med? Fordi du er klar, fordi du vil leve din sandhed og ikke nøjes - og fordi verden har brug dig. Brug for at de mennesker, der har bevidstheden til det, renser sig for modstand og smerte og begynder at stråle endnu mere kærlighed og fred ud i verden. Indhold: 
 • Energy management. Maskulin og feminin energi.
 • At deale med modstand  egoet
 • Indre arbejde
 • Selvværd og selvtillid
 • Grænser og afgrænsning. Kunsten at lade op og ikke af når man er sammen med (eller arbejder med) andre mennesker
 • Psykospirituelle processer til dyb spirituel udvikling
 • Hvordan spiller vi sammen med  Law of attraction og får det til at virke.
 • Indre guidance
 • Træning i at skabe kontakt til din indre kerne
 • Er du behandler? - som en sidegevinst får du teknikker til bedre én til én – terapi, coaching, vejledning
  Vi arbejder holistisk/integralt med både krop, energi, det mentale, det emotionelle og det højere spirituelle Hvad består forløbet af:
 • 5 moduler á 2 dage
 • Fælles online møde hver måned
 • Buddy (øvepartner mellem modulerne) program
 • Online forum
 • Lukket Facebookgruppe
 • 2 privatsessioner med Pernille
Praktisk Hvornår: Jeg laver meget få live-grupper. Den næste starter op primo 2018 og herefter går der 1-2 år før opstart af en ny. Datoer bliver fastsat ca. 3 måneder før start - du kan i et vist omfang være med til at bestemme disse. Hvor: Modulerne afholdes på Fyn på Stenstruplund Kursuscenter, som er lavet til mine kurser for 20 år siden. Der er plads til fordybelse, der er ikke andre end os og personalet kender til de processer vi gennemgår.  Kursuscenteret ligger lige midt i Danmark og der er tog lige til døren. Overnatning i flersengsværelse er inkluderet i prisen. Enkeltværelse kan tilkøbes for kr. 425,- pr modul. Forplejningen er verdens bedste økologiske veganske mad lavet med kærlighed og helt fra bunden. Fuld forplejning koster kr. 630,- pr modul (5 moduler) og kan betales på de enkelte moduler. Din investering i dig selv 1. år:  Kr 30.000,- 2. år kr. 20.000,- 3. år kr 15.000,- Du binder dig for 1 år ad gangen. Første år fungerer som et grundforløb og en forudsætning for at fortsætte med Essenstræning. Det er også første halvdel af den fremtidige efteruddannelse for psykoterapeuter og andre behandlere - og fungerer som sådan. Forløbet vil formodentlig være fradragsberettiget (spørg for detaljer). Efter grundforløbet fortsætter gruppen med Essenstræning og dybere spirituelt arbejde og man melder sig til for et år ad gangen. Ansøgning om optagelse: Der er kun 20 pladser og du kan ansøge om optagelse fra nu. Du ansøger om optagelse ved at skrive en mail og fortælle hvorfor du gerne vil med, din erfaring indenfor personlig og spirituel udvikling samt din måde at bidrage - eller dit ønske om at bidrage - til mere bevidsthed, bæredygtighed og fred i verden. Vi vil derefter have en samtale over telefon eller Skype for at sikre os begge, at det er det helt rigtige. Hvis du har brug for afklaring i forhold til om det er det rigtige for dig, er du også velkommen til at skrive og vi finder et tidspunkt for en afklarende samtale. Din tilmelding er først endelig fra din side, når du har bekræftet datoer. Du er således ikke bundet af din tilmelding selvom du er blevet optaget, hvis du ikke kan få det til at passe. Datoer bliver pga kursusstedet først fastlagt senere. Send din ansøgning til: pernille@trueliving.dk Jeg håber at vi ses og at vi sammen kan skabe en bedre verden
Udtalelser fra tidligere og nuværende deltagere i samme forløb.   "Et par dage efter jeg havde været på kursus med Pernille, meldte jeg mig til det psyko spirituelle mentor forløb som blev introduceret på kurset. Jeg er lige kommet hjem fra 4. modul. Det har været og er en fantastisk rejse med 17 andre smukke mennesker. Allerede første gang vi mødtes blev der på nærmest magisk vis skabt et stærkt felt af ægte samhørighed og hjertekontakt i gruppen. Undervisningen er som du der har været på kursus med Pernille kender - en skøn dybt autentisk blanding af noget til kroppen, noget til sindet og noget til sjælen  -  teori, masser af øvelser, dans, meditation, jordnære eksempler og kærlig støtte til hver enkelt når noget er svært - så lærerigt og til glæde for alle i gruppen. De redskaber (rumning, afgrænsning, projektioner mm) vi lærer at bruge og gradvis forfine i vores personlige proces holdes ved lige gennem buddy ordningen hvor vi laver noget der hedder "Inquiry" flere gange mellem modulerne. Kort fortalt handler det om træning af vidne positionen - den objektive bevidsthed. For mig er det guld værd at blive "holdt til ilden" mellem modulerne. Jeg har arbejdet med mig selv, min livshistorie, mine følelser, min krop, mit alt for "travle" sind i en del år efterhånden og ved jeg har gjort fremskridt. Men gennem forløbet hos Pernille er det som om jeg får hjælp til at "pudse brillerne", se ting som jeg måske har en anelse om eller måske endda godt ved dybere og klarere..... En slags niveau skift. Pernille har, så vidt jeg forstår, besluttet kun at åbne op for 2 yderligere forløb. Hvis du ønsker dyb, varig, kærlig støtte til din videre rejse mod klarhed over din unikke sjæl og essens kan jeg på det varmeste og hjerteligste anbefale forløbet. Vores gruppe mødes sidste gang i januar 2016, men jeg har allerede besluttet mig for at fortsætte til næste år. Fordi det giver mening for mig, for min væren i verden, fordi det er udfordrende at være den bedste version af mig, uden den støtte det er at være en del af gruppefeltet. Det er en investering, en gave til mig selv og den bedste måde at at ære og nære både mit ego og min sjæl og dermed os alle på." Kærligst, Hannah Lind Arlaud

"Pernille Bretton-Meyer, spirituel psykoterapeut

Pernille er dyb, ægte, en uimodståelig dygtig underviser og et skønt og spændende menneske. Pernille styrer for vildt på en varm og humoristisk måde. Når Pernille holder foredrag eller underviser er hun ekstrem nærværende og udstråler ro, tænding, varme, ydmyghed og er samtidig sjov. Pernilles foredrag og undervisning svømmer i pointer, som hun kærligt og tålmodigt udfolder på et hav af illustrative måder. Pernille er ligeledes eminent til at bringe sig selv og eget levet liv i spil på relevante tidspunkter. En ekstra stor styrke er Pernilles evne til agere i nuet. Pernille ved og mærker, hvad hun skal. Undervisningen er altid velforberedt men ikke færdigprogrammeret. Det vil sige, at der er plads til, hvad der måtte røre sig i gruppen såvel som hos den enkelte. Derudover samler Pernille kyndigt, kærligt og meget overbevisende op på stærke følelser, når de viser sig. Pernille formidler ikke nogens stof. Pernille ér sit stof og er lavet af noget ganske særligt stof, der giver store mængder stof til eftertanke. Pernille har mange nøgler, men ikke mindst har hun universalnøglen til at blive i et med sig selv og følge sit hjerte. På forløb med Pernille, får du til enhver tid langt mere, end du forestiller dig og betaler for". Lotte, deltager i Forløb 2015
Min hverdag er blevet fuld af flow og fred med livet. Takket været en ildsjæl der brænder for at gøre jorden til et bedre og kærligere sted at være! Tak Pernille, for din ihærdighed og kærlighed til vores alle sammens proces mod mindre kamp. Og tak for din bestandige støtte og inspiration. Jeg fyldes af glæde, livskraft, livsduelighed og kærlighed til livet hver gang jeg er på kursus. Og processerne med indre arbejde beriger mig så jeg føler mig rigere for hver dag der går. Det er en sjælden gave at få vækket sin indre kraft eller sjæl om du vil og jeg er dybt taknemmelig for at have dig på sidelinjen af mit liv.- Og min hverdag, for når jeg møder en af livets luner, og kan ligge hånden på hjertet og føle fred, så er det dig der har inprintet denne kapacitet i mig. Tak for alt du lærer mig og vækker i mig til glæde for mig, mine børn og alle omkring mig. Camilla Silcowitz Tidligere deltager
Pernille har en kropslig-energetisk forståelse, som gør, at hver session er baseret på hvor jeg er og hvad der rører sig I mig. Pernilles forståelse og empati har har altid været en stor støtte for mig. Hendes fantastiske guidning til at finde ind til kernen af problemet skaber et trygt univers. Pernilles gruppeforløb har givet mig fokus på min udvikling ind i min hverdag. Det er første gang jeg har fået det indarbejdet i min dagligdag, og det har ændret mit liv. Udover baggrund og indlæring i mødeweekenderne, fik vi løbende opgaver og motivation via nettet. Det gjorde at alt det nye stof hele tiden var nærværende. Takket være Pernilles sessioner og gruppeforløb, har jeg taget store skridt med hensyn til mænd, karriere, selvværd og livskvalitet. Tak for dig! Bjørg Halldórsdóttir Brend Laird Tidligere deltager