Pernille Bretton-Meyer – Psykoterapeut og spirituel lærer

  cropped-Pernille120.png Jeg har arbejdet med mennesker og uddannet Psykoterapeuter, Coaches, NLP Masterpractitioners og Kursusledere samt coachet virksomheder i de sidste 20 år. Dels som terapeut og dels som ejer af uddannelsesvirksomheden Futurepace samt konsulentfirmaet Futurepace Erhverv. Nu arbejder jeg primært som terapeut, vejleder, afholder kurser og retreates etc. udfra min spirituelle tilgang til livet.   Den bevidsthed og de processer som mit hjerte brænder for er syntesen af 30 års professionelt og personligt arbejde med terapi og spirituel udvikling. Min spirituelle baggrund:   har jeg fra mine inspiratorer, mentorer og lærere gennem de sidste 30 år: Osho, Jes Bertelsen, Anne og Philip Nees, Helen Gamborg, Jeremy Klein, Madhurima Rigtrup, Faisal Muggadam. Min terapeutiske baggrund: Ole Vadum Dahl. Nishkam, Robert MacDonald, Erik Mikkelsen, Lisbeth Marcher, Erik Jarlnæs, Hannah Østergård, Diane Heller. Jeg er trænet i: Bioenergetics, jungiansk drømmeanalyse, rebirthing, healing, energiarbejde, parterapi, NLP, Bodynamic, Essensarbejde samt div. psykoterapiske metoder. Min coaching - og virksomhedsrelaterede baggrund: NLP – Ole Vadum Dahl, Tony Robbins, Robert Diltz, Tad James, Tod Epstein, Maryann Reese, Ian Macdermott, Charles Falkner Læs mere om uddannelser og træning jeg har modtaget her. Se flere referencer her.

Det siger kursisterne:

Kirsten
Gode historier – humor – grundighed – et sprog som kunne forstås – meget energi.
Mette
Utrolig dygtig, erfaren, kompetent.
Majbritt
Meget kompetent. God til at sprede energi.
Anne Mette
God levende godt med små historier som letter forståelsen. Åben, jeg har stor tillid til hende, godt sprogniveau.
Kirsten
Down to earth. Super inspirator med de rette ord og hjerte.
Bettine
Meget god, motiverende, inspirerende.
 

DPF_LogoMedlemlille