At skabe indre fred

En træningsproces i at møde dig selv fra hjertet og at heale dit indre barn.

 

En rejse ind i dig selv hvor du kommer til at se på dig selv og dine ‘svagheder' med de kærligste øjne.

 

Mp3 Lydfil

Pris: 250 kr.

Forestil dig at du er stresset, ked af det, forvirret, vred eller lignende. Kroppen er måske sammentrukket, tankerne kører rundt. Der er uro og ubehag inde i dig.


Du tager et valg, og i stedet for at forblive i den tilstand, sætter du dig godt til rette med hovedtelefoner på og lytter til: ‘At skabe indre fred'.

En halv time senere er uroen og ubehaget forvandlet til kærlighed og fred, kroppen er afslappet og nervesystemet faldet til ro.

‘At skabe indre fred' er en lydfil (Mp3), hvor både musik og guidning omfavner dig og bærer dig lige ind i dit eget hjerte.

 

Det er ikke blot en fantasirejse eller en passiv guidet meditation, men en dyb Transformations-proces samt træning i at møde dig selv fra hjertet.
Når du arbejder med den, skaber du ændringer i dit energisystem, dit nervesystem og i dit forhold til dig selv og dine relationer.

‘At skabe indre fred' er et værdifuldt stykke udviklingsværktøj, som du kan bruge

hver dag eller så ofte du har brug for det.

Afspil video

Smug-lyt

Tryk  på pilen på billedet til venstre og hør de sidste par minutter af musik og guidning.

På den måde kan du sikre dig, at processen er noget for dig, inden du køber den.

 

Hvad får du ud af at træne med denne guidning?

  • Mere bevidsthed
  • Mere fred og indre ro
  • Bedre til at rumme og elske dig selv
  • Mindre stress
  • Men først og fremmest et sandt og ukunstigt selvværd der fordybes for hver gang du bruger processen.

Over 3000 mennesker

har allerede haft glæde af processen – her er nogle af de mange tilbagemeldinger

“Jeg kan allerede mærke at jeg kan bruge det ! og tak for din smukke og kærlige meditation. Utroligt hvordan oplevelsen af at stå i et sort hul blev transformeret til en fornemmelse af at stå på jordkloden med hele dens krumning under sig og med en åbning mod uendelig energi..Der fik træer til at vokse sig store på få minutter! 

 

Wauvvvv ! 100000 tak!”

Christina Augustesen
Christina Augustesen

“Kære kære Pernille. Må bare takke dig endnu engang for det du gav mig på kurset: når ego og sjæl danser tæt. Det virker bare. Jeg er blevet afhængig af lydfilen; at skabe indre fred. Den giver fred i mig HVER gang. Jeg havde uro i mig i morges og egoet prøvede at fortælle,  jeg ikke kunne nå at høre filen. Jeg valgte mig selv og nu mærker jeg den dejligste fred og der er plads til energi kan strømme i dag. Jeg er så taknemlig for du vil dele din passion med mig/ os – verden har brug for dig og dit budskab – for det virker. Tårer løber lige nu for jeg føler mig så mødt TAK”

Birgit Brauner
Birgit Brauner

“Jeg har SÅ meget glæde af din meditation, bruger den hver dag. Tak! Jeg har været gennem en personlig rejse, der startede med et stress nedbrud. I starten ringede jeg rundt til venner for at mærke lidt tryghed, men det gør jeg ikke mere; for første gang jeg lyttede til din meditation, gik det op for mig, at trygheden er inde i mig. Så nu tager jeg din meditation med i seng og mærker hvordan uro, utryghed og frygt bliver forvandlet til ro.”


Mariah Malewich
Mariah Malewich

“Jeg har prøvet din guidning Pernille Bretton-Meyer- det var helt fantastisk. Jeg både græd lidt og fik healet mig selv.
Tusind tak for dig”

 

Lea

 


“Hej Pernille!  Jeg lyttede til din meditation i aftes, den er meget afslappende og jeg fik et par ting at tænke over 🙂.
Og så har du en virkelig dejlig stemme, og musikken er betagende 💙💙💙. En rigtig god oplevelse 💗💗💗. Mange tak! Kærlig hilsen”

 

Rie

“Kære Pernille Tak for den guidede meditation!!! Din stemme er så varm og fuld af omsorg, at jeg følte mig helt tryg og i gode hænder. Det er rørende pludselig at stå med sit eget indre svigtede barn og trøste det.

Men der der meget at tage fat på og jeg famlede lidt rundt mellem et helt livs sår. Jeg kan godt se, at jeg har fortrængt og skubbet væk i en evighed. Nu må det være slut!

 

Du må være et menneske fuld af omsorg for både dig selv og andre.. Når du kan dele ud på den måde. Jeg takker dig af hele mit hjerte!” 

 

Camilla

“Tusinde tak Pernille, Har netop lyttet og arbejdet med din guidede meditation. Den har bragt mig dyb indsigt i min indre ufred, sammenhænge, tilstande og modstande. Gamle oplevelser tilbage fra før inkarnation, tilstande som meget lille pige og levemønstre og kollaps som ældre.

 

Jeg føler en indsigt og større fred indeni og vil arbejde videre med meditationen.

 

Vil sige dig tak for at du deler af din indsigt og viden og også tak for din intention for indre som ydre fred. Kærlige hilsner”

 

Berit

Pernille Bretton-Meyer

Pernille er PsykoSpirituel lærer og Mentor og desuden Psykoterapeut (mpf)
Hun er en af de mest erfarne lærere inden for selvudvikling i Danmark hvor hun i over 25 år gennem foredrag, kurser, uddannelser og forløb har guidet mennesker til større personlig og spirituel indsigt og udvikling. 

Pernille er udvikler af TrueLiving Dynamics ©, et omfattende men meget enkelt system til at forstå dynamikkerne i vores personlige samt spirituelle natur – samt konkrete metoder til at arbejde med sig selv og sine relationer.

 

At skabe indre fred. Mp3 fil. Varighed: 36 minutter

Musik: A pure embrace – Christoffer Lloyd Clarke

Guidning: Pernille Bretton-Meyer

Dansk tale

Guidningen er optaget i et meditativt rum af nærvær og uden brug af manuskript.

Musikken er nøje udvalgt/skabt med henblik på den ideelle energi, hjerterytme og påvirkning af nervesystemet.  

 

Du downloader mp3 filen og kan derefter bruge den hvor du vil, når du vil – i al evighed. 

 

Pris: kr. 250,-

Vil du også lære at elske dig selv mere?

Tryk på knappen herunder og kom i gang med det samme. Sæt dig et roligt sted og lad den kærligste stemme og den skønneste musik guide dig til at transformere din indre modstand til kærlighed og flow.

 

Giv dig selv en fantastisk gave. Om en halv time kan du have en helt anden tilstand.