Når Ego og Sjæl danser tæt

•  Slip din modstand
•  Elsk dig selv
•  og Skab det liv du ønsker

Pernille er nærværende og mega spændende at høre på. Og så er hun sjov! Det betyder vildt meget for mig, når jeg skal lære mere af det tunge stof, og det har hun meget af. Hun er nærmest en ekspert i øjenhøjde.
Majken Juul Hansen
Kursus og foredragsholder

Kender du det?

Så er dette foredrag lige noget for dig. 
Se det og få indsigt og konkrete metoder til at forandre dit liv.

‘Når Ego og Sjæl danser tæt' er et livgivende foredrag med dybe indsigter præsenteret i øjenhøjde.

 

Foredraget er delt ind i tre videoer som du får tilsendt direkte i din inbox. Hver video rummer en række indsigter og konkrete metoder til at identificere og håndtere det der bremser dig i dit liv.

Kunne du tænke dig en forandring så du kan:

Jeg gik fra foredraget sammen med min datter, og vi klappede hinanden i hænderne og var fulde af energi og mod til at tage endnu mere ansvar for vores liv. Jeg vil anbefale alle, som vil tage hånd om – og ansvar for egen vækst, at høre Pernilles foredrag.

 

Pernille er autentisk, levende og morsom i sin måde at fremlægge på.

 

Go for it folks.


Ulla Asbjørn

Tak for et dejligt foredrag.

Fik meget selvindsigt og fik hilst på “min lille pige” og fik en ro jeg havde hårdt brug for.

 

Charlotte

Alt hvad du sagde på foredraget berørte mig dybt. Jeg var helt høj i flere dage efter.

Det var som om du stod og formidlede en sandhed som jeg genkendte fra et sted dybt inde i mig.

 

Lone Thorup Nielsen

Jeg kan varmt anbefale alle der har lyst til at blive mere til stede i deres eget liv, at tilmelde sig Pernilles foredrag. Hun er en fantastisk foredragsholder, med masser af humor, en enorm viden, energi, empati, ja, jeg kunne blive ved og ved og…

 

Sidst men ikke mindst, hun har så meget at give dig, mig og hele verden.

 

Sååååå Kys det nu, det s….. liv.
God fornøjelse


Marianne Zoffmann

Jeg fandt The Missing Link:

 
Jeg har arbejdet med mig selv i 35 år. Professionelt i 25. Har mange NLP uddannelser, terapeutuddannelser og spirituelle træninger bag mig. Jeg har gået mere i terapi end de fleste.

Gennem årene var jeg tit frustreret over at det i det lange løb ikke flyttede mange af de smertefulde grundtemaer og mønstre som blokerede mig i en masse situationer.

Indtil for 10 år siden da jeg fandt ‘the missing link' – forskellen der gør forskellen. Mit liv ændrede sig totalt… Jeg selv og mine klienter og kursister oplevede forandringer, udvikling og et spirituelt nærvær på et plan som jeg aldrig havde drømt om.  

På foredraget fortæller jeg om hvordan denne anden tilgang til dit ego og din sjæl også kan hjælpe dig det næste skridt – hen imod et mere sandt og autentisk liv i fred med dig selv – og hvordan du derfra kan udfolde alt hvad du ønsker i dit liv.  
 

Pernille Bretton-Meyer

Pernille er PsykoSpirituel lærer og Mentor og desuden Psykoterapeut (mpf).

Hun er en af de mest erfarne lærere inden for selvudvikling i Danmark hvor hun i over 25 år gennem foredrag, kurser, uddannelser og forløb har guidet mennesker til større personlig og spirituel indsigt og udvikling. 

 

Pernille er udvikler af TrueLiving Dynamics, et omfattende men meget enkelt system til at forstå dynamikkerne i vores personlige og spirituelle natur – samt konkrete metoder til at arbejde med sig selv og sine relationer.

Det får du indsigt i på Foredraget:

Smagsprøver, klip og stemninger fra foredraget:

Når vi forstår hvordan energi opfører sig, kan vi lære at danse med den i stedet for at stoppe den.

 

Vi bliver forelskede i os selv og forelskede i livet.

 

Modstand forsvinder, flow opstår, og alt hvad vi ønsker, kommer til os. 

Se foredraget med det samme. Inspiration, grin og AHA oplevelser.
Og lad det være starten på at du tager skridtet og opgraderer dit liv