facebook_pixel

TrueLiving
Fællesskabet

For dig der vil fordybe dig i – og fortsætte processen fra
‘Når Ego og Sjæl danser tæt'

Velkommen til din spirituelle familie…
Eller til et forum, hvor du kan fordybe dig alene i dit eget tempo

Hvorfor skulle du være med?
Fordi du er klar, fordi du vil leve din sandhed og ikke nøjes – og fordi verden har brug dig. Brug for at de mennesker, der har bevidstheden til det, renser sig for modstand og smerte og begynder at stråle endnu mere kærlighed og fred ud i verden.

Kan du sige ja til bare 'en af disse?

Jeg vil gerne:


 • Fortsætte den udvikling og process jeg er i gang med

 • Have mere undervisning af Pernille og arbejde videre med hendes metoder

 • Have struktur på min selvudvikling og blive holdt på sporet

 • Mødes med Pernille og de andre deltagere fra forløbet

 • Arbejde med alle de fysiske øvelser Pernille kun deler i fysiske kurser

 • Fordybe mig i materialet og integrere stoffet endnu mere fra forløbet i mit eget tempo

 • Beholde adgangen til optagelserne lidt endnu

 • Være med til at udvikle et fællesskab der vokser og udvikler sig med flere og flere muligheder

 • Være med i en lokal træningsgruppe

 • Have adgang til fysiske kurser mm sindssygt billigt

 • Være med til at hæve bevidstheden på jorden

Kunne du svare ja til en af dem?

Så vil du få rigtig meget ud af at være med i fællesskabet!

 

Når du har deltaget på forløbet ‘Når Ego og Sjæl danser tæt' får du muligheden for at være en del af fællesskabet

Klip og stemninger fra live-undervisning

Fælleskskabet har rigtig mange forskellige tilbud og muligheder…

– Fordi det skal være for alle!

 • Dig som er introvert, sensitiv eller syg, som ikke har overskud eller mulighed for at komme til fysiske arrangementer, men som gerne vil have kvalitets undervisning og arbejde med dig.

 • Dig som gerne vil en hel masse fællesskab og kontakt og samhørighed.

 • Dig som vil på fysiske kurser og livedage sindssygt billigt

Uanset hvem du er, kan du mixe og matche tilbuddene i fællesskabet, som det passer dig bedst.

Vi ved at ikke alle medlemmer har lige meget brug for eller lyst til alle tingene… men der er netop mange fordi der skal være noget for alle.

Deltagere fortæller hvad de har fået ud af at deltage på Forløbet

Når du er medlem af fællesskabet kommer du med i et hjertefællesskab,
hvor vi ikke dømmer hinanden, du kan være sig selv og kan arbejde med at connecte med sjælen bl.a. igennem kontakten med andre mennesker.
Et stærkt højfrekvent gruppefelt, som du kan tappe ind i når du har brug for det.

Det får du…

 • Nyt tema hver måned
  • Temaer vil typisk indeholde online undervisning med mulighed for at stille spørgsmål samt Øvelser og/eller guidede processer

 • Lukket facebookgruppe, hvor du kan spare med Pernille og de andre medlemmer

 • Adgang til optagelser og materiale fra forløbet ‘Når Ego og Sjæl danser tæt’

 • Mulighed for at deltage i livedage, sommerhøjskole, hjertemøder og kurser til en afsindig lav pris

 • Mulighed for at deltage i eller stå for lokalgrupper rundt om i landet

Temaerne kommer bl.a. til at indeholde:

• Balance mellem din Maskuline og Feminine energi

Sådan kommer det til at foregå

Tilmelding

 1. Du tilmelder dig på den blå knap her på siden

 2. Og! Du har garanteret ikke læst handelsbetingelserne, så derfor kommer du til en side, der ridser det vigtigste detaljer op – Dem vil du blive bedt om at bekræfte.

 3. Så er du endelig tilmeldt og modtager du en velkomst mail, hvor du kan finde link til Facebookgruppen, zoommøderne og Simplerosiden for fællesskabet.

 4. Så kører resten af dit abonnement af sig selv – Hver måned til d. 1. vil du automatisk blive opkrævet på dit kort – det er nemt, og du skal ikke gøre yderligere (og det er faktisk lige så nemt at afmelde sig igen, så det skal du ikke være nervøs for).

  Da forløbet først starter til oktober dækker din første betaling til og med oktober måned og du bliver ikke opkrævet igen før d. 1. november, så du kan roligt tilmelde dig nu.

Tilmelder du dig senest d. 12. september får du også workshoppen ‘Kommunikation, kontakt og tillid'.

Tilmelder du dig senest d. 10. oktober vil du også have mulighed for at tilmelde dig den første live dag – I modsætning til ellers, hvor du skal have været medlem i  3 måneder for at kunne deltage i en livedag.

Det sker der i fællesskabet
 1. Så snart du er tilmeldt kan du hoppe ind i Facebookgruppen – linket får du i velkomstmailen

 2. Første undervisning torsdag aften d. 10. oktober, hvor vi mødes på Zoom – Fuldstændig som du kender det fra vores Zoommøder på forløbet.

 3. Du får også adgang til en ‘kursusportal' i Simplero og beholder adgangen til optagelserne fra forløbet samt alt materialet fra fællesskabet, så længe du er medlem.

 4. Livedage, lokalgrupper m.m. kommer du til at høre nærmere om inde i Facebookgruppen

Abonnementet

 • Du betaler 300 kroner ved tilmelding. Herefter bliver abonnementet automatisk trukket på dit kort hver måned til d. 1.

 • Spar 600 kroner:
  Du kan også vælge at tilmelde dig for 12 måneder af gangen, så sparer du 600 kroner og betaler kun 3000 kroner for alle 12 måneder. Herefter vil dit abonnement blive fornyet 1 gang årligt, med mindre du vælger at opsige det inden.

Fællesskabet er for dig, der har været på forløbet
‘Når Ego og Sjæl danser tæt'

Klik på den blå knap – så er du lynhurtigt en del af fællesskabet

Nej, det kan du ikke – Du har adgang til optagelserne så længe du er medlem af fællesskabet. Du vil dog kunne downloade guidninger og evt. øvelser

Nej, det er helt op til dig om du har lyst til at være en del af de fysiske møder eller om du blot vil nyde godt af onlinemulighederne

Nej, Det gør du ikke. Du kan til hver en tid med 5 dages varsel opsige dit medlemskab, herefter vil medlemskabet løbe frem til slutningen af den periode du har betalt for.

Når du har været medlem i 3 måneder kan du deltage i livedage.

Den første livedag vi afholder kan du dog deltage i, hvis du tilmelder dig inden d. 10 oktober 2019

Det siger folk der tidligere har deltaget i forløb hos Pernille:

Pernille har en helt speciel evne til at skabe en energetisk fusion af kærlig medfølelse og forbundethed i en gruppe.


I Pernilles gruppe føler man sig fuldstændig tryg, set og mødt lige der, hvor man er og styrket i det, man ønsker og har brug for.

Susan Blom Jørgensen
Body SDS terapeut

Pernille er med sin ” helt nede på jorden” tilgang til det spirituelle en meget inspirerende og motiverende vejviser, som på en enkel og forstående måde formidler værktøjer til at arbejde med hjerteenergi.

Jeg har haft dybe oplevelser af samhørighed i hendes guidede gruppemeditationer. 

Pernille skaber et felt, hvor man oplever, hvor givende det er, at være sammen på en ikke-dømmende måde, en måde hvor, som Pernille siger, vores hjerter får øjenkontakt. Jeg bliver fyldt op af en god energi, som jeg tager med mig og giver videre til glæde for for både mig selv og andre. Det smitter og spredes som ringe i vandet… Og det har vi brug for:-)

Janni Pedersen
Psykomotorisk terapeut

Allerede første gang vi mødtes blev der på nærmest magisk vis skabt et stærkt felt af ægte samhørighed og hjertekontakt i gruppen. Undervisningen er en skøn dybt autentisk blanding af noget til kroppen, noget til sindet og noget til sjælen – teori, masser af øvelser, dans, meditation, jordnære eksempler og kærlig støtteJeg deltager fordi det giver mening for mig, for min væren i verden, fordi det er udfordrende at være den bedste version af mig, uden den støtte det er at være en del af gruppefeltet.Det er en investering, en gave til mig selv og den bedste måde at at ære og nære både mit ego og min sjæl og dermed os alle på.

Hannah Lind Arlaud
Doula, massageterapeut og underviser

“Pernille er så meget sig selv og fremstår åbent og bundærligt som et ganske ‘almindeligt' menneske, samtidig med at hun meget tydeligt har kontakt til det højere sted, vi alle kommer fra, og hvor vi alle er forbundne – vores rene essens.

Pernille øser særdeles gavmildt ud af sin forbindelse til dette sted, så når man er sammen med hende, kommer man meget nemt i kontakt med det i sig selv også. Pernille favner alle med ro, nærvær og ikke-dømmen og skaber dermed et meget trygt rum for personlig udvikling. Et sted, hvor vi tør at læne os tillidsfuldt ind i vores højere selv og mærke, at det fører og bærer os.
Pernilles guidninger er altid særdeles kraftfulde. Når man er i Pernilles energi, er alt tilladt, du kan ikke gøre noget forkert, og netop dette giver en følelse af lethed og meget nem kontakt med alt det, som netop kan være så svært, ja nærmest umuligt, at få forbindelse med, når man er alene, og hverdagen ruller derudad. 

For mig har mødet med Pernille været en stor udvikling og ændring af mit liv, fordi hun støtter mig i kontakten til alt det, jeg godt vidste var der, men som er svært at holde fast i og tro på alene. 
Pernille er på ingen måder en alvidende og dominerende guru, men en fødselshjælper i vores egen proces og rejse hen mod vores sande essens.

Nanna Lindø
Pædagog

Pernille har en helt speciel evne til at skabe en energetisk fusion af kærlig medfølelse og forbundethed i en gruppe.

I Pernilles gruppe føler man sig fuldstændig tryg, set og mødt lige der, hvor man er og styrket i det, man ønsker og har brug for.

Susan Blom Jørgensen
Body SDS terapeut
Pernille er med sin " helt nede på jorden" tilgang til det spirituelle en meget inspirerende og motiverende vejviser, som på en enkel og forstående måde formidler værktøjer til at arbejde med hjerteenergi.

Jeg har haft dybe oplevelser af samhørighed i hendes guidede gruppemeditationer. 

Pernille skaber et felt, hvor man oplever, hvor givende det er, at være sammen på en ikke-dømmende måde, en måde hvor, som Pernille siger, vores hjerter får øjenkontakt. Jeg bliver fyldt op af en god energi, som jeg tager med mig og giver videre til glæde for for både mig selv og andre. Det smitter og spredes som ringe i vandet... Og det har vi brug for:-)
Janni Pedersen
Psykomotorisk terapeut
Allerede første gang vi mødtes blev der på nærmest magisk vis skabt et stærkt felt af ægte samhørighed og hjertekontakt i gruppen. Undervisningen er en skøn dybt autentisk blanding af noget til kroppen, noget til sindet og noget til sjælen - teori, masser af øvelser, dans, meditation, jordnære eksempler og kærlig støtteJeg deltager fordi det giver mening for mig, for min væren i verden, fordi det er udfordrende at være den bedste version af mig, uden den støtte det er at være en del af gruppefeltet.Det er en investering, en gave til mig selv og den bedste måde at at ære og nære både mit ego og min sjæl og dermed os alle på.
Hannah Lind Arlaud
Doula, massageterapeut og underviser
"Pernille er så meget sig selv og fremstår åbent og bundærligt som et ganske 'almindeligt' menneske, samtidig med at hun meget tydeligt har kontakt til det højere sted, vi alle kommer fra, og hvor vi alle er forbundne - vores rene essens.

Pernille øser særdeles gavmildt ud af sin forbindelse til dette sted, så når man er sammen med hende, kommer man meget nemt i kontakt med det i sig selv også. Pernille favner alle med ro, nærvær og ikke-dømmen og skaber dermed et meget trygt rum for personlig udvikling. Et sted, hvor vi tør at læne os tillidsfuldt ind i vores højere selv og mærke, at det fører og bærer os.
Pernilles guidninger er altid særdeles kraftfulde. Når man er i Pernilles energi, er alt tilladt, du kan ikke gøre noget forkert, og netop dette giver en følelse af lethed og meget nem kontakt med alt det, som netop kan være så svært, ja nærmest umuligt, at få forbindelse med, når man er alene, og hverdagen ruller derudad. 

For mig har mødet med Pernille været en stor udvikling og ændring af mit liv, fordi hun støtter mig i kontakten til alt det, jeg godt vidste var der, men som er svært at holde fast i og tro på alene. 
Pernille er på ingen måder en alvidende og dominerende guru, men en fødselshjælper i vores egen proces og rejse hen mod vores sande essens.
Nanna Lindø
Pædagog

Handelsbetingelser – Kundeservice
Der tages forbehold for ændring af datoer for liveundervisning, kurser, workshops m.m. i forbindelse med sygdom, helligdage m.m.

Du har adgang til de temaer du har betalt for, så længe du har et aktivt medlemskab.

Hvis vi finder det mest praktisk, vil juli måneds tema blive en optagelse i stedet for et live call.

Vi forbeholder os retten til løbende at ændre strukturen og indholdet af fællesskabet i takt med at vi udvikler på det.

Når Ego og Sjæl danser tæt
Personligt udviklingsforløb og Uddannelse
i Psykospirituel LivsPraksis - TrueLiving Dynamics

Kender du det?

Du har gået på masser af kurser og læst masser af bøger og ved egentlig det hele, men det er som om det ikke rigtig virker i dybden på den lange bane. Som om de samme mønstre og modstand bliver ved med at vende tilbage?
Nu føler du, at du er klar til at tage din udvikling til næste niveau, finde “the missing link” – at få alt det du har arbejdet med i forvejen til at virke på et dybere plan.

Er du klar til at blive din egen mentor, coach, terapeut og møde dit ego og dine problematikker fra det kærligste sted i dig?
Er du klar til at tage dit liv til det næste niveau?

Dette forløb er først og fremmest for dig, der ved, at livet er mere end du lever lige nu

Kunne du tænke dig at:

 • være i et spirituelt fællesskab
 • blive bedre til at skabe flow og manifestere
 • lære at komme ud over alt det der begrænser dig i at nå dit fulde potentiale.
 • have mere indre fred
 • gå efter hvad din sjæl og dit hjerte ønsker
 • virkelig vælge dig selv

Så er du heldig….   så er dette forløb skabt til dig

 

 

Du kommer til at:

 

 • Være med i en gruppe, der følges ad – ikke kun et kursus hist og pist. Værdien af at have committet sig til et helt forløb er enorm. Det holder dig i processen og dit ego får ikke lov, at forhindre dig i at udvikle dig.
 • Være i det felt af hjerteenergi, støtte og udvikling, som kun en gruppe kan give
 • Blidt blive holdt på sporet 
 • Gøre kontakten til din sjæl dybere og dybere

Hvem kan deltage?

Forløbet er for dig, der føler, at der er mere, end det du lever nu.

For dig som er parat til, at skabe en varig og kæmpe forandring. Dig som ved, at vi skaber vores eget liv og at vi kan hvad vi vil.

Dig, som ved en masse, har arbejdet med dig selv, har masser af teknikker og metoder –  men som har brug for det, der får det hele til at virke på den lange bane.

Da jeg oplever, at mennesker tager store spring i bevidsthed lige i disse tider, har jeg valgt at åbne op for, at du som måske ikke har arbejdet med dig selv i mange år, men alligevel er parat, kan komme med. 

Ved du ikke om du er parat, hjælper jeg dig med at finde ud af det, når du booker en afklarende samtale. 


Hvorfor skulle du være med?

Fordi du er klar, fordi du vil leve din sandhed og ikke nøjes – og fordi verden har brug dig. Brug for at de mennesker, der har bevidstheden til det, renser sig for modstand og smerte og begynder at stråle endnu mere kærlighed og fred ud i verden.

Indhold: 

 • Energy management. Maskulin og feminin energi.
 • At deale med modstand – egoet
 • Indre arbejde
 • Selvværd og selvtillid
 • Grænser og afgrænsning. Kunsten at lade op og ikke af når man er sammen med (eller arbejder med) andre mennesker
 • Psykospirituelle processer til dyb spirituel udvikling
 • Hvordan spiller vi sammen med  Law of attraction og får det til at virke.
 • Indre guidance
 • Træning i at skabe kontakt til din indre kerne
 • Er du behandler? – som en sidegevinst får du teknikker til bedre én til én – terapi, coaching, vejledning

Vi arbejder holistisk/integralt med både krop, energi, det mentale, det emotionelle og det højere spirituelle

Hvad består forløbet af:

 • 5 moduler á 2 dage fordelt på et år
 • Fælles online møde hver måned
 • Buddy (øvepartner mellem modulerne) program
 • Løbende øvelser mellem modulerne
 • Lukket Facebookgruppe hvor jeg er til stede og svarer på ALLE spørgsmål

Praktisk

Hvornår:

Der er ikke planlagt datoer for næste forløb. Skriv til: Pernille@trueliving.dk, hvis du er interesseret i at blive optaget på næste hold. 

Tidspunkter: 
Lørdag kl. 10 til søndag kl. 18
Vi spiser sammen lørdag aften og er sammen om aftenen. 

 

Hvor:
Weekenderne foregår i Svendborg midtby i Mindful Moving Huset, Kattesundet 2, 2 th 5700 S vendborg samt i TrueLivings lokaler Møllergade 36 5700 Svendborg

Overnatning fex: 
Hotel Garni ligger lige ved lokalerne. 
Enkeltværelse koster kr. 550 
Dobbeltværelse koster kr. 332 pr. person 

ELLER i en hytte i skoven nær Svendborg (Thurø) 


Du kan komme med for 450 kr om måneden

Din investering i dig selv og et liv i mere indre ro og færre konflikter med dig selv og andre:

Kr. 21.700,-

Du kan også afdrage beløbet med en månedlig betaling på ned til kr. 450,- 

Afdragsordning:
Jeg har fået lavet en ret fantastisk aftale om finansiering med min bank. Det betyder, at du kan låne pengene der og betale tilbage over 1-5 år alt efter hvad der passer dig. Du kan også starte med lav betaling og indfri lånet på et senere tidspunkt. Der er et fast gebyr om måneden på kr. 49 kr. Det er den eneste udgift der er. Intet oprettelsesgebyr og ingen renter. 
Du er velkommen til at ringe til mig og få mere at vide. 
Det tager kun ca 1 time (i kontortiden) fra du starter med at søge om financieringen til du forhåbentlig har en godkendelse og pengene bliver overført til TrueLivings konto og så er du tilmeldt og har sikret dig din plads. 

Bruttolønsordningen: En mulighed for kun at betale halvdelen. 
Din arbejdsgiver betaler for kurset og trækker beløbet i din løn inden skat (evt. med et beløb hver måned)  Det koster ikke din arbejdsgiver noget og du sparer skatten og betaler derved kun ca halv pris.

Hvis du når forløbet er ved at være slut ønsker at fortsætte på 2. år så koster dette kr. 16.000,-

Du kan fortsætte i gruppen på essenstræning på år 2 men du binder dig kun for 1 år ad gangen.

Første år fungerer som et grundforløb og er en forudsætning for at fortsætte på andet år med Essenstræning.

Er du terapeut?
Det er også første halvdel af den fremtidige efteruddannelse for psykoterapeuter og andre behandlere – og fungerer som sådan. Forløbet vil formodentlig være fradragsberettiget (spørg for detaljer).

Efter grundforløbet kan du vælge at fortsætte i gruppen hvor vi arbejder med Essenstræning og dybere spirituelt arbejde. Man melder sig til for et år ad gangen.

Gratis afklarende samtale:

Hvis du har brug for afklaring i forhold til om det er det rigtige for dig, tilbyder jeg dig en gratis afklarende samtale. Det er meget vigtigt for både dig, mig og gruppen, at det er det helt rigtige for dig at være med. Hvis det er noget andet der skal til for at bringe dig det næste skridt hen imod det liv du drømmer om, har jeg et stort netværk og mange års erfaring i at rådgive om hvad der netop er det du får mest ud af. Så jeg skal nok foreslå, hvad jeg kan se der er af andre muligheder. Du kan booke en samtale på knappen herunder. 

Book samtale her

Du kan booke tid ved at sende mig en mail på: pernille@trueliving.dk eller sms 28141328

Nogle af de mønstre som endnu kan være et problem i dit liv er f.ex.:

Du har svært ved at mærke, hvor dine egne grænser er og derfor kommer du ofte til at sige ja til for meget, bliver drænet af andre eller ryger ind i mønstre?

Fordi du enten ikke kan mærke, eller tør stå ved, dine egne behov, så bliver det andres behov der kommer i første række?

Det er svært, at finde energi, tid og overskud (herunder penge) nok til at leve, som du gerne vil og lave det du brænder for?

Du har svært ved at høre din intuition og er derfor tit i tvivl eller bruger meget energi på at tage beslutninger??

Din maskuline og din feminine energi slås inden i dig i stedet for at samarbejde – (handlen og intuition – hoved og krop)?

Du har svært ved at åbne dit hjerte helt i relationer og kommer nogen gange til at skubbe din partner (eller andre) fra dig i stedet for at skabe synergi. Eller du kan ikke rigtig være dig selv fuldt og helt.

Du har svært ved at holde fast i den højeste udgave af dig selv og synker ofte ned på ego-niveau med al den smerte der ligger her.

Hvad er det værd, at lære at ændre disse mønstre?

Hvad er det værd for dig, at dine relationer bliver mere kærlige og sande? At du kan stå ved dig selv og samtidig være dybt empatisk og kærlig overfor din partner, kollega, barn, veninde etc.
– At få meget mere overskud i hverdagen?
– At lære at være afgrænset og tro mod dig selv uden at provokere andre?
– At lære at takle smerte, stress og andre fysiske symptomer og lade dem gå.
– At få mere adgang til din indre guidance og dermed undgå bekymringer og tvivl – og kunne tage beslutninger fra hjertet på ingen tid?

Ville det ændre dit liv? 

Det tror jeg helt klart det ville. Som det har gjort for alle de andre skønne sjæle jeg har haft i forløb.

Jeg VED, at det er hvad du får ud af at gå i en af mine grupper. Og ja, jeg ved at det for nogen er dyrt, at komme i gang – men se det som en langtids investering….   det bliver billigere og billigere for hvert år du er med og gruppen har du lige så længe du har lyst – også efter at den er stoppet hos mig og dermed gratis. Det er en investering for livet – på flere måder.