Se salgsbetingelser på norsk

HANDELSBETINGELSER

Produkter og tjenester udbydes af TrueLiving,
Møllevej 35 5762 Vester Skerninge,
CVR-nr. 10618231

KONTAKT:
Mail: support@trueliving.dk

BETALING OG LEVERING:
Du modtager straks efter købet en faktura på email til den opgivne email-adresse.

Du kan betale med følgende betalingskort:
Dankort, visadankort, visa, mastarcard, Maestro, American express og Mobile Pay.
Mobile pay kan dog ikke benyttes til abonnementer og afdragsordninger.

Vi gemmer aldrig dine kortnumre, udløbsdato eller kontrolcifre.

Du kan også dele din betaling op.

Digitale og online produkter leveres straks efter køb via email eller med adgangskode til et lukket forum. Det digitale produkt fremsendes til den email, som køber har indtastet i ordre-feltet. Pengene trækkes når du får adgang.

RETTIGHEDER:
Alle rettigheder til kurser (online eller live), foredrag og online-produkter, tekster og billeder tilhører TrueLiving.

Ved køb opnås én licens pr. købt produkt.

Alle online-produkter er personlige og må derfor ikke deles, sælges, udlånes, gives væk eller på anden måde distribueres.

FORTRYDELSE:
Køb af online-produkter, online webinarer og andre online arrangementer hos TrueLiving er ikke omfattet af fortrydelsesretten. Dette da disse altid er indenfor en nærmere afgrænset periode og på forhånd fastsat dato.

Ved foredrag, korte kurser (kurser hvor hele kurset afvikles på hinanden følgende dage) har du mulighed for at overdrage din billet/plads til en anden.

Ved længerevarende forløb, har du som udgangspunkt samme mulighed, men da (og kun i tilfælde heraf) skal den der overdrages til godkendes af Pernille Bretton-Meyer.

Ved køb af digitale produkter, hvor materialet eller dele heraf leveres øjeblikkeligt, bortfalder den normale 14 dages fortrydelsesret.

FYSISKE ARANGEMENTER I TRUELIVING FÆLLESSKABET:
Tilmeldinger til fysiske arrangementer i TrueLiving Fællesskabet er bindende. Det vil i nogle tilfælde være muligt, at du kan videregive din plads til en anden deltager fra Fællesskabet, der opfylder betingelserne for at erhverve pladsen. De normale 14 dages fortrydelsesret er gældende ved fysiske arrangementer.

AFLYSNING: 
Vi forbeholder os ret til at aflyse workshops, kurser, foredrag & events ved sygdom, eller andre uforudsete hændelser. Det vil i tilfælde af aflysning være muligt at vi finder en ny dato, alternativt at få pengene retur.

Ligeledes forbeholder vi os ret til at ændre lokation ved fysiske arrangementer hvis dette skønnes nødvendigt.

FORCE MAJEURE:
Visse usædvanlige forhold kan påvirke din lyst til og mulighed for at gennemføre aftalen. Det kan f.eks. være ekstreme vejrsituationer, uro eller epidemier.

Er der tale om en force majeure-situation, vil du som udgangspunkt kunne få udskudt aftalen til et andet tidspunkt. Hvis det ikke er muligt, vil du kunne få pengene tilbage.

Vær opmærksom på, at en henstilling fra regeringen om, at du bør undlade at gennemføre aftalen ikke kan ligestilles med et forbud, og derfor ikke er en force majeure-situation.

REKLAMATIONSRET:
Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler om digitale tjenester. Det betyder at du kan klage over konkrete mangler indtil 2 måneder efter udløbet af (den aftalte) leveringsperiode. Hvis der ikke er en aftalt leveringsperiode er reklamationsretten 2 år. Du kan kontakte os på support@trueliving.dk

LIVE OG ONLINE-UNDERVISNING:
Ved deltagelse på forløb med live online-undervisning er det dit ansvar at den computer, mobil eller tablet samt netforbindelse du deltager på undervisningen fra, kan modtage undervisningen. Det samme gælder ligeledes for afspilning af evt. optagelser af undervisningen, hvis sådanne forefindes samt andet video-og lydmateriale.

Forbehold: Når undervisningen foregår live, vil der kunne opstå div tekniske problemer undervejs… Der er mange platforme, programmer, hardware og systemer, der skal spille sammen og der er mange steder, der kan ske udfald etc. Deltager du i livesessionerne er du således nødt til at være indstillet på at der KAN forekomme ventetid el lign, HVIS der skulle opstå tekniske problemer.
Det er noget der sker meget sjældent, men det er et vilkår, når man streamer live.
Alternativ ved produkter, kurser, workshops, forløb m.m., hvor der tilbydes adgang til optagelser, kan du se optagelserne dagen efter, hvor evt tekniske problemer vil være klippet ud eller du kan spole forbi.

Hvis der tilbydes materiale til download, har du selv ansvaret for at downloade materialet . dette har du adgang til så længe, forløbet, abonnement eller øvrige ydelser er aktive samt opbevare det et sted, hvor du kan tilgå det igen.

Stedet hvor du opbevarer materialet må ikke være offentligt tilgængeligt.

DISCLAIMER:
Online såvel som live kurser, digitale produkter, forløb mm er ikke en erstatning for psykoterapi, læge, psykiater eller anden behandling af helbredsmæssig karakter.
Alle kurser, produkter mm anvendes på eget ansvar og TrueLiving kan ikke holdes ansvarlig for en evt uhensigtsmæssig virkning.

Hvis du er i tvivl om hvorvidt et kursus/produkt kan have en negativ virkning, kan du kontakte Pernille for en vurdering og rådgivning. Vælger du at følge vurderingen, deltager du dog stadig på dit eget ansvar.

Det er dit ansvar at tale med din læge, psykiater, psykolog o.a. hvis du er i behandling eller har en psykisk diagnose eller lider af angst eller lign. for rådgivning og vurdering om det vil være forsvarligt for dig at deltage/anvende metoderne.

Kurser og digitalt materiale er lavet med henblik på raske mennesker. Det kan have en meget gavnlig virkning også på ikke raske mennesker, men da vi ingen kontakt har med kursisten/brugeren ved online/digitale produkter, er det her ekstra vigtigt, at du selv tager forholdsregler og er klar over, at du har det fulde ansvar for deltagelse og anvendelse af materialet.

TrueLiving og Pernille Bretton-Meyer kan hverken direkte eller indirekte drages til ansvar for nogen form for vanskeligheder eller skader, der måtte være konsekvensen af brug af oplysninger eller indhold af videoer, blogindlæg, guidede meditationer eller nogen anden form for indhold af kurser, forløb og digitale produkter, der er tilgængelige på Simplero, pernillebrettonmeyer.dk eller via links fundet på pernillebretton-meyer.dk, Truelivings/Pernille Bretton-Meyers youtubekanal, Facebookside eller andre sociale medier eller andre digitale platforme.

ABONNEMENTSBETINGELSER:
For abonnementer gælder, at abonnementsprisen, som oplyst på produktsiden, automatisk bliver trukket for hver abonnementsperiode.

Første træk sker, ved købet i webshoppen. Efterfølgende træk sker automatisk ved fornyelse af hver abonnementsperiode.

Kvittering for hver træk tilsendes per email.

Vi gemmer aldrig dine kortnumre, udløbsdato eller kontrolcifre.

Du kan til hver en tid ændre hvilket kort beløbet bliver opkrævet på. Det gør du via knappen ‘Administrer abonnement eller skift kort’ i e-mailen med den senest tilsendte kvittering.

Med mindre andet er angivet på ordresiden vil abonnementet automatisk løbe til du opsiger det.

Du kan opsige dit abonnement ved at skrive til: support@trueliving.dk eller klikke på knappen ‘Administrer dit abonnement eller skift kort’ i mailen med den senest tilsendte kvittering.

Du skal blot opsige dit abonnement senest 5 hverdage før dit næste træk og efter endt bindingsperiode.

Betalinger refunderes ikke for allerede igangværende abonnementsperioder eller inden for bindingsperioden.

For de abonnementer med bindingsperiode, vil bindingsperioden fremgå af produktsiden og ordresiden for det enkelte abonnement.

KLAGEGANG:
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte support@trueliving.dk.

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

PERSONDATEPOLITIK:
Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. mailadresse samt evt. hvor du har hørt om os eller vores ydelse

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos TrueLiving v/ Pernille Bretton-Meyer og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.
Den dataansvarlige på pernillebretton-meyer.dk er Trueliving v/ Pernille Bretton-Meyer.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: support@trueliving.dk.

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 14-2-2022