Pernilles Morgenritual

En helt unik komposition bestående af overtonesang, fysiske øvelser, lydøvelser og meditation.

En integration af dine højere aspekter og krop og handling – ind i dit konkrete liv og hverdag. 

En rejse gennem dine chakraer (energicentre) hvor du berører og balancerer de forskellige aspekter i dit liv. 

Prøv at bruge dette powerfulde ritual hver dag i 30 dage – og se hvad der sker….

Pris: 250,00 kr.

"Hvis du har lyst til et ritual med både krop og sind og sjæl kan jeg anbefale Pernilles morgenritual. 35 min først på dagen i samvær og nærvær med dig selv. En fin guidning til tonerne af overtone sang med fokus på dine chakraer og forbindelsen til Universet og altings samhørighed. Gennem kropslige øvelser og enkle invitationer mærker du dine 7 primære chakraer og forbindelsen til din Højere Bevidsthed. En dejlig måde at sætte en meningsfuld intention for netop DIN dag."
Hannah Lind Arlaud
Doula, Nordlys Massageterapeut

Den bedste start på dagen

 

Nu kan du lave den samme praksis, som jeg selv laver hver morgen. Det er syntesen af 30 års arbejde med meditation, øvelser, energi, målsætning etc. 

Med dette ritual får du kontakt til alle dele af dig og dit liv hver gang du laver det.

Du får mulighed for at fortælle dit nervesystem og universet, hvad du ønsker i forhold til en sund krop, mere rummelighed overfor alt hvad du føler og balance i hele dit system. Du kommer i kontakt med dit hjerte og din intuition og forbinder dig med din sjæl og med universet.

 

Men se udpluk fra demo-videoen herunder – og tag så stilling til, om du kan få lige så meget glæde ud af ritualet, som jeg har haft i en del år.

Om musikken:

 

Dansk overtone ensemble er en vokal trio bestående af Martin Loeb, Torben Juelsgaard Christensen og Sophus Simonsen. Al sang skabes udelukkende i nuet i meditativ fordybelse uden hjælpemidler eller instrumenter.

Optagelserne i denne meditation er lavet om natten i Katolsk vor Frue Kirke i Århus.

Med sin fine akustik og lange efterklang understøtter rummet arbejdet med musikken, nærvær og intensitet. Der er ikke tilføjet effekter i redigeringen. Høretelefoner anbefales.

Smug-kig og lyt​
Tryk  på pilen på billedet til venstre og se lidt af demovideoen og hør den specielle musik.På den måde kan du sikre dig, at ritualet er noget for dig, inden du køber.

Hvad får du ud af at lave Ritualet?

Først og fremmest et stærkt budskab til dit nervesystem og til universet om, at du prioriterer, at være i kontakt med din sande natur.

Derudover:

  • Mere bevidsthed
  • Mere indre ro – mindre stress
  • Mere kontakt med kroppen
  • Mere balance i dit liv
  • Mere helhed
  • Mere nærvær
  • Mere livsglæde

Det siger glade brugere:


”Jeg oplever Pernille’s morgenritual som et indre brusebad af egenomsorg og fri energi, der sender mig afsted med øjne, der har rod i hjertet”.

Meditationen giver dig en kærlig og opmærksom start på dagen.

Og jeg kunne nu også godt finde på at lytte til morgenritualet på andre tidspunkter end om morgenen.

Fex. når jeg har brug for en pause, har behov for at komme hjem til mig selv, eller bare mærke… “

 

“Tak Pernille! Det er det skønneste og mest effektive ritual. Det får mig ned i kroppen – kombinationen af de simple men stærke effektfulde bevægelser samt at tale til det der er.

Musikken holder fokus og giver adgang til at jeg kan modtage. 

At blive guidet hele vejen gennem chakra’er er fantastisk, og det samler mig stærkt, at jeg bliver guidet retur til rodchakraet med den højere bevidsthed. TAK!!! 

Effekten på 1 uge:
Intentionen for dagen, (spørgsmålene) – svarene kommer med det samme – meget rent og klart – simple ord. 

Demovideoen er meget fin/nem at forstå. Betyder meget at se øvelserne”

“Anbefaling: Det her morgenritual er skønt! Pernilles blidt guidende stemme og overtonesangen får mig i dyb kontakt med mit indre på en kærlig og let måde. Jeg bliver glad og rolig. Det er dejligt at starte dagen med at blive bevidst om chakraerne og deres kvaliteter – det lægger ligesom en stabil bund for min dag.

Efter få gange er jeg blevet fortrolig med øvelser og fremgangsmåden og kan bare nyde og arbejde endnu dybere. Virkelig nemt at gå til og forbløffende virkningsfuldt”

Anja Thybo
BusinessCoach
Rikke Hartmann Bossen
Legendary Leadership trainer, coach, facilitator, speaker
Dot Cortnum Hansen
Zoneterapeut

Pernilles Morgenritual.  Varighed: 36 minutter

Lydfil – musik og guidning

Demo video – med instruktion til øvelserne

Musik: Dansk overtone ensemble

Guidning: Pernille Bretton-Meyer

Guidningen er optaget i et meditativt rum af nærvær og uden brug af manuskript

Du downloader mp3 filen og videoen og kan derefter bruge den hvor du vil, når du vil – for altid. 

Pris: kr. 300,-

Vil du også have mere energi, glæde og helhed i dit liv?

Tryk på knappen herunder og kom i gang med det samme. Sæt dig et roligt sted og lad den kærligste stemme og den specielle, intense musik guide dig til kontakt med krop, ego og sjæl.

Pernille Bretton-Meyer

Pernille er PsykoSpirituel lærer og Mentor og desuden Psykoterapeut (mpf)
Hun er en af de mest erfarne lærere inden for selvudvikling i Danmark hvor hun i over 25 år gennem foredrag, kurser, uddannelser og forløb har guidet mennesker til større personlig og spirituel indsigt og udvikling. 

Pernille er udvikler af TrueLiving Dynamics, et omfattende men meget enkelt system til at forstå dynamikkerne i vores personlige samt spirituelle natur – samt konkrete metoder til at arbejde med sig selv og sine relationer.