Tillykke! Du er nu tilmeldt mit nyhedsbrev. Du får første del af foredraget i din indbakke om 5 minutter.

Fordi du er ny på min liste, og for at du kan få endnu mere ud af foredraget, har jeg valgt at give dig et helt vildt tilbud på min meget populære guidede meditation: At skabe indre fred. Her guider jeg dig til at slippe gamle mønstre og modstand og til at elske dig selv. Samtidig lærer du den metode, som jeg fortæller om i foredraget. Når du bruger den, healer du dig selv og gen-connecter med dit hjerte.


Jeg er så glad for at du ved at abonnere på mit nyhedsbrev er en del af en gruppe af mennesker, der ikke bare vil nøjes med den verden og det liv vi har fået i vuggegave. En gruppe mennesker, der har et inderligt, eller et spirende, ønske om at fordybe kontakten til deres inderste sandhed. 

Min dedikation er at skabe mere bevidsthed og fred. I dig, i dine relationer og i verden. Alle mails du får fra mig udspringer herfra og har til formål at inspirere dig til et mere sandt liv.

 

 

Når vores hjerter får øjenkontakt,
Pernille

Særligt tilbud

Kun til dig der ser foredraget og kun i kort tid:

Få 80% rabat på min guidede proces (Mp3) 'At Skabe Indre Fred'

Lige nu for dig: kr. 47 Normalpris: kr. 250,00

“Jeg kan allerede mærke at jeg kan bruge det !  tak for din smukke og kærlige meditation. Utroligt hvordan oplevelsen af at stå i et sort hul blev transformeret til en fornemmelse af at stå på jordkloden med hele dens krumning under sig og med en åbning mod uendelig energi. Der fik træer til at vokse sig store på få minutter! 

 

Wauvvvv ! 100000 tak!”

Jeg er blevet afhængig af lydfilen; At skabe indre fred. Den giver fred i mig HVER gang. Jeg havde uro i mig i morges, og egoet prøvede at fortælle, at jeg ikke kunne nå at høre filen. Jeg valgte mig selv, og nu mærker jeg den dejligste fred, og der er plads til at energi kan strømme i dag. Jeg er så taknemlig for at du vil dele din passion med mig/os – verden har brug for dig og dit budskab – for det virker. Tårer løber lige nu for jeg føler mig så mødt TAK”

“Jeg har SÅ meget glæde af din meditation, bruger den hver dag. Tak! Jeg har været gennem en personlig rejse, der startede med et stress nedbrud. I starten ringede jeg rundt til venner for at mærke lidt tryghed, men det gør jeg ikke mere; for første gang jeg lyttede til din meditation, gik det op for mig, at trygheden er inde i mig. Så nu tager jeg din meditation med i seng og mærker hvordan uro, utryghed og frygt bliver forvandlet til ro.”


Christina Augustesen
Christina Augustesen
Birgit Brauner
Birgit Brauner
Mariah Malewich
Mariah Malewich

At skabe indre fred

En rejse ind i dig selv hvor du kommer til at se på dig selv, din modstand og ‘svagheder' med de kærligste øjne.


At heale dit indre barn og genconnecte med dit hjerte.