Fælles Meditation, Bøn og Healing

  Her kan du afspille den guidede Meditation/Fjernhealing

Her kan du downloade den guidede Meditation/Fjernhealing Download Her Højreklik på linket og vælg "gem som",  "gem link som" eller "overfør arkiv, der henvises til"
 

Vær med til i fællesskab at sende kærlighed og healing til mennesker i verden, som er i nød og i smerte. Lad os dedikere en halv time ind imellem, vores nærvær og intention til ønsket om fred, medfølelse og et værdigt liv til alle på denne jord.

Vi laver fællesmeditation/fjernhealing online. Det betyder, at du sidder ved din egen computer, telefon eller tablet og sammen med en masse andre mennesker, sender vi kærlighed og healing til mennesker i nød. Du healer samtidig dine egne indre mønstre som handler om offer, bøddel og indre kamp.


Hvordan foregår det?  På bestemte tidspunkter - ca hver 14. dag "mødes" vi online Jeg er på fra 15 min før start på eventsiden. Her kan du evt. stille spørgsmål på væggen og ellers bare gøre dig klar. Vi starter samtidig - præcis på starttidspunktet. Vi lytter i fællesskab til den guidede meditation. Jeg guider til den blideste musik. Hele seancen tager ca 45 min.  
Facebookgruppe for fælles info og kommunnikation Jeg har oprettet en Facebookgruppe, hvor der kommer info om tidspunkter for fællesmeditationer samt indsamlinger - i første omgang til fordel for børnene i Syrien. Mit ønske er, at gruppen vil fortsætte med at vokse. En gruppe af mennesker, som har lyst til at bidrage med at sende kærlighed, healing og medfølelse til en verden i smerte, krig og nød. Hvis du vil være med - hver gang eller enkelte gange, du bestemmer selv - er det vigtigt, at du melder dig ind i gruppen, så du får al in

Del meget gerne link til gruppen med alle som kunne være interesserede (tilføj IKKE folk til gruppen, lad dem bestemme selv 😉 )

button-5

   
Det er skønt at vi sender penge til nødhjælp, men nogen gange er det måske en måde at retfærdiggøre, at man ikke foretager sig noget men faktisk bidrager til ufreden ved at lukke øjnene i afmagt. Vi skal IKKE lukke øjnene - vi skal åbne øjnene og vi skal åbne hjertet og forene vores energi og sende vores dybe intention om fred, empati og kærlighede i verden til dem som lider – OG til bødlerne, politikerne, diktatorerne og alle de som er så afstumpede, at de skaber lidelse for andre mennesker. Det kan de kun gøre, fordi de ikke er i kontakt med deres eget hjerte, deres egen sjæl. Så der er meget brug for, at vi hæver frekvensen, at vi samlet sender kærlighed til de mennesker og områder i verden, der trænger. Og til os selv med – for vores smerte over at se hvad der foregår og al den lidelse, kan være med til at lukke vores egne hjerter i afmagt og sorg over, at være tvunget til at deltage i noget så uværdigt og ukærligt. Lad os sammen se om vi kan få samlet en hel masse mennesker og gøre en forskel.

Når vores hjerter får øjenkontakt, Pernille Bretton-Meyer