Min hverdag er blevet fuld af flow og fred med livet. Takket været en ildsjæl der brænder for at gøre jorden til et bedre og kærligere sted at være!

Tak Pernille, for din ihærdighed og kærlighed til vores alle sammens proces mod mindre kamp. Og tak for din bestandige støtte og inspiration. Jeg fyldes af glæde, livskraft, livsduelighed og kærlighed til livet hver gang jeg er på kursus. Og processerne med indre arbejde beriger mig så jeg føler mig rigere for hver dag der går.

Det er en sjælden gave at få vækket sin indre kraft eller sjæl om du vil og jeg er dybt taknemmelig for at have dig på sidelinjen af mit liv.- Og min hverdag, for når jeg møder en af livets luner, og kan ligge hånden på hjertet og føle fred, så er det dig der har inprintet denne kapacitet i mig.

Tak for alt du lærer mig og vækker i mig til glæde for mig, mine børn og alle omkring mig.  

Camilla Silcowitz
Psykolog

Det som “du ikke vidste du manglede” som the missing link i personlig udvikling! Har i mange år arbejdet med mig selv og som terapeut – med stor succes og livskvalitet. Og så kommer dette – som endnu et eminent redskab; dette overtrumfer bare, fordi det “bringer bolden tilbage på egen banehalvdel” – og dermed giver størst perspektiv til alt andet udviklingsarbejde efterfølgende! Komplekst som redskab, men enkelt i sin opbygning og top kvalificeret i sin formidling!

Lillian Neldeborg
Zoneterapeut

Jeg vil anbefale dette forløb til alle, der går og tumler med noget i sit liv…. ligegyldigt om det er manglende selvværd, at sætte grænser, at tilgive eller noget helt andet… Det er en god rejse ind i dig selv, hvor Pernille som rejseleder er helt fantastisk til at gøre det ubegribelige begribeligt og håndterbart… Svaret på alting ligger i dig selv…. her får du SÅ god hjælp til at finde det!

Rita Jakobsen
Psykolog

Dette forløb har været intet mindre end FANTASTISK! 🙂 Jeg hviler SÅ meget i mig selv efter dette forløb og er blevet helt utrolig god til ikke at dømme mig selv eller andre. Jeg har fået den vildeste glæde, der bobler inden i mig – også når ting omkring mig ramler. Jeg tror fra bunden af min sjæl på, at verden ville blive et bedre sted at være, hvis flere deltog på dette forløb. Er ikke et sekund i tvivl om, at det ville skabe mere fred i verden. Og det har verden brug for i dag!

Mette Østergård
Tale-hørekonsulent

Pernille har en kropslig-energetisk forståelse, som gør, at hver session er baseret på hvor jeg er og hvad der rører sig I mig. Pernilles forståelse og empati har har altid været en stor støtte for mig. Hendes fantastiske guidning til at finde ind til kernen af problemet skaber et trygt univers.

Pernilles gruppeforløb har givet mig fokus på min udvikling ind i min hverdag. Det er første gang jeg har fået det indarbejdet i min dagligdag, og det har ændret mit liv. Udover baggrund og indlæring i mødeweekenderne, fik vi løbende opgaver og motivation via nettet. Det gjorde at alt det nye stof hele tiden var nærværende.

Takket være Pernilles sessioner og gruppeforløb, har jeg taget store skridt med hensyn til mænd, karriere, selvværd og livskvalitet.

Tak for dig!

Bjørg Halldórsdóttir Brend Laird

Det er det bedste forløb, jeg har deltaget på indenfor personlig udvikling. Det har givet så stor forståelse og gjort en kæmpe forskel for mig. Jeg kan kun anbefale alle at deltage på dette forløb. Gør det! Du vil ikke fortryde. 

Anette Hjorth-Gravesen
Rådgiver og coach

At deltage på Pernilles forløb et den største gave du kan give dig selv , og vid at indre fred ikke kan gøres op i penge , det er langt større. Pernille underviser på en måde så svært stof bliver nærværende og let at forstå.

Lisbeth Suralski  

Jeg kan bestemt opfordre alle til at deltage i forløbet, hvis de har lyst til at lære om sig selv. Pernille har en fantastisk måde at formidle stoffet på. Masser af billeder og eksempler til at lette forståelsen. Jeg er glad for min deltagelse, og har med glæde taget alle Pernilles værktøjer i brug, og har i sinde at få glæde af dem også fremover. Så smid din indre kritiker ind bag en lukket dør, og hop på kurset, og glæd dig.

Birte Nielsen 

Pernille er super motiverende – helt nede på jorden og rammer sagens kerne – på en let og overskuelig måde – noget som alle kan forholde sig til og lære noget af. Det er ikke tomme floskler og profeti hokus pokus eller lign. men en dybdegående og super seriøs undervisning baseret på rigtig mange års “forskning” og studier. Pernille udviser udover at være den mest fagligt vidende person jeg til dato har stiftet bekendtskab med – et ægte ønske om at kunne hjælpe så mange mennesker som muligt – og det virker (hvis man selv yder en indsats) jeg kan varmt anbefale dette forløb også selvom man måske ikke lige føler behovet. Hele teamet omkring Pernille er super professionelt og der er hjælp at hente til alle tænkelige udfordringer – også det tekniske, som måske skræmmer nogen.

Birgitte Paludan 

Jeg har været usigeligt glad for at deltage på forløbet “Når ego og sjæl danser tæt” Jeg har været til mange diverse selvudviklings kurser, men denne forløb er noget helt for sig, en hel egen klasse! Kurset har de rette værktøjer til at du kan forandre dit liv, tage lederskab! Pernille er en fantastisk spontan, passioneret og multierfaren underviser – jeg er hel vild med hendes måde at undervise på, helt nede på jorden<3 og så har hun et dejligt team til at støtte op om at det hele kører meget professionelt…..og så er kurset billigt i forhold til mange andre kurser!

Lenka Pedersen

Inden jeg tilmeldte mig forløbet, var jeg usikker på om det var pengene værd, om jeg ville få nok ud af det. Men jeg skal lige love for at det var alle pengene værd. Jeg har lært SÅ meget jeg kan bruge hver eneste dag og oplever mindre bekymring, mere ro, bedre relationer og større glæde i hverdagen. Jeg kan på det varmeste anbefale forløbet til alle.

Anette Løkken

Jeg har fået vildt meget ud af at deltage i Pernilles online forløb især ift selvledelse. Jeg er psykoterapeut og har fået vigtige nye perspektiver på bla følelser og grænser.

Laila Isalena Larsen
Psykoterapeut

Dette forløb er helt unikt og har givet mig så mange redskaber. Det har kastet nyt lys på mange af de aspekter ved selvudvikling, jeg har arbejdet med i årtier. Det er fantastisk opbygget, så det er muligt at følge i eget tempo. Jeg vil klart anbefale det til alle, der ønsker at arbejde med selvudvikling.

Lene Munch Andersen
Healer

“Pernille er virkelig et af de mest dedikerede og indsigtsfulde mennesker jeg har mødt. Dedikeret til et sandt spirituelt liv på jorden på alle planer. Pernilles fokus er Altid at skabe højere bevidsthed og højere kærlig frekvens i verden – At komme fra hjertets sandhed, skabe fred i sig selv, i sine relationer og dermed skabe fred og balance på jorden.
Denne dybt fundamenterede vision/mission skinner igennem alt hvad hun gør, uanset om det er som underviser, terapeut, kvinde……….Jeg tror det er grunden til at hun har så meget hjertepower.

Pernille har en helt speciel evne til at se essensen af det som er i rummet og skære ind til benet af ethvert fænomen – som om hun kan se igennem energi.
På en og samme tid, det som blokerer det frie flow og det, som vil nære/løfte og frigøre energi/potentiale.

Som terapeut kan hun kan skære ind til roden af et livstraume med det samme.
Som underviser ser hun det kollektive tema som er i rummet, som konsulent de udfordringer og udviklingspotentiale som organisationen har……….

Det gør hende til en særlig healende mentor…….der er ingen omveje, men en præcis guidet proces i at give slip på enhver form for modstand og velkomme det som er, hvorefter fred, kærlighed og højere bevidsthed opstår.
Pernille er en sand mester i denne smukke og healende Psykospirituelle proces, som hun selv har udviklet.

Jeg har kendt Pernille igennem mange år først som som min underviser og terapeut senere som tæt samarbejdspartner og de sidste mange år som min spirituelle udviklingspartner og kære veninde. Jeg er dybt taknemmelig for det forhold vi har. Det er en evig kilde til bevidsthed og inspiration. Tak!”

Janet Juul Larsen
Psykoterapeut

Det er et forløb, der strømmer med ægte, autentisk og dybt engageret hjerteblod . Man mærker virkelig en meget stor personlig erfaring og uddannelsesmæssig baggrund . Det samler psykologi , krop og spiritualitet i den smukkeste forening og er på forkant med nytænkning i forhold til vigtigheden af at højne vores frekvens for overhovedet at kunne forandre noget i os selv og i verden.

Helle Elisabeth Malling Beck
Billedkunstner

For hulen, jeg er simpelthen så glad for at være kommet ind i dit univers, Pernille!.
Jeg har læst Eckhart Tolle, Depak Chopra og mange andre, som alle har meget godt at sige om at være i nuet.

Jeg har lært rigtig meget gennem årene  – mere og mere sidder jo fast fra bog til bog og øvelse til øvelse. 
Men jeg har aldrig oplevet så stor holistisk forståelse for og evne til at videreformidle alle aspekterne af og sammenhængene mellem ego og sjæl.

Jeg elsker din nede-på-jorden tone og jeg er i næsegrus beundring over, hvor nemt du er i stand til at sortere i og navigere i emner, som for os andre forekommer i første omgang som næsten udenfor rækkevidde at kapere.  

Mand du er en knusende dygtig lærer.

Mette Borgstrøm
Direktionssekretær/projektkoordinator

Uanset om du ønsker at blive en bedre udgave af dig selv, søger værktøjer til personlig udvikling, ønsker at arbejde med indre fred og fred i verden eller bearbejde det svære følelsesliv – så får du værktøjerne gennem Pernilles kursus. Gennem-bearbejdede metoder, professionel undervisning og værktøjer der virker har givet mig glæden ved livet tilbage efter at have været gennem “livets kolbøtte-maskine” med store personlige omkostninger. Jeg kan varmt anbefale Pernilles kursus til alle.

Jytte Nørulf

Det enkelte menneskes sandhed findes kun dybt inde i den enkelte selv – Her gives unikke værktøjer til rejsen. Værktøjer der er anvendelige i dagligdagen, og som ikke kræver mere end man kan flette dem ind i en travl hverdag. Utroligt hvad man får for pengene.

Birgit Petersen
NLP og hypnoseterapeut

Pernille har en vidunderlig måde at formidle emnerne på, så man let forstår, og så er hun ikke selvhøjtidelig som mange andre, jeg før har fulgt. Hun er fantastisk

Birgit Bjørslev
Bogholder

Jeg var positiv overrasket over hvor meget teori og hvor mange guidninger samt øvelser der fulgte med på de 12 moduler og spørgsmål som ALLE blev besvaret. Pernille er yderst passioneret ift. hendes fag og forløbet, hvilket er tydeligt på alle moduler. Ligeledes er Pernille meget nærværende i hele forløbet.

Rikke Mejrup

Jeg er ergoterapeut, NLP-practioner og coach og har arbejdet med selvudvikling i mange år, men din tilgang og vinkel på tingene giver SÅ meget mening! Alle brikkerne falder på plads og jeg føler li'som at jeg er kommet hjem! Det er fantastisk! Jeg er ikke længere søgende! Af Hjertet Tak!

MiaMaja Liv Glob
Underviser

Det er et fantastisk forløb – skruet sammen på en helt perfekt måde – alle kan være med, uanset mål. Er bestemt ikke færdig. 

Tina Mie Jørgensen 

For at skabe en autentisk forandring i en verden hvor vi tror, at vi kender os selv, er Pernilles forløb et fantastisk redskab til at få synliggjort noget som vi har mistet for længe siden. Det er guldet at genopdage det og du vil takke dig selv for at have valgt det til.

Luiz Wilhelm Karlsen
Energetisk Coach, Mental vejleder

Jeg kan anbefale dette kursus til 85% af Danmarks befolkning. ALLE kan lære noget vigtigt og kærligt om sig selv og alle dem vi deler kloden med. Kurset er spækket med viden og værktøjer…. Det har været en fest! Tak for et fantastisk kursus Pernille.

Tina Pedersen

Det er den bedste metode, jeg har prøvet til selvudvikling. Pernilles autentiske og ligefremme måde at servere tingene på et sølvfad på, gør, at man aldrig mister lysten eller interessen for at lære mere.

Maybritt Nielsen
Akupunktør

Alt dette har fået mit liv til at transformere, jeg er på vej til det liv jeg drømmer om og har mod, styrke, viden og bevidsthed til at fortsætte med dette arbejde med mig selv og kan se hvordan mine omgivelser ændrer sig pga min højere frekvens. TAK for hjælpen jeg takker ydmygt.

Katja Marianne Dyhr Sørensen