Min hverdag er blevet fuld af flow og fred med livet. Takket været en ildsjæl der brænder for at gøre jorden til et bedre og kærligere sted at være!

Tak Pernille, for din ihærdighed og kærlighed til vores alle sammens proces mod mindre kamp. Og tak for din bestandige støtte og inspiration. Jeg fyldes af glæde, livskraft, livsduelighed og kærlighed til livet hver gang jeg er på kursus. Og processerne med indre arbejde beriger mig så jeg føler mig rigere for hver dag der går.

Det er en sjælden gave at få vækket sin indre kraft eller sjæl om du vil og jeg er dybt taknemmelig for at have dig på sidelinjen af mit liv.- Og min hverdag, for når jeg møder en af livets luner, og kan ligge hånden på hjertet og føle fred, så er det dig der har inprintet denne kapacitet i mig.

Tak for alt du lærer mig og vækker i mig til glæde for mig, mine børn og alle omkring mig. 

Camilla Silcowitz

Pernille har en kropslig-energetisk forståelse, som gør, at hver session er baseret på hvor jeg er og hvad der rører sig I mig. Pernilles forståelse og empati har har altid været en stor støtte for mig. Hendes fantastiske guidning til at finde ind til kernen af problemet skaber et trygt univers.

Pernilles gruppeforløb har givet mig fokus på min udvikling ind i min hverdag. Det er første gang jeg har fået det indarbejdet i min dagligdag, og det har ændret mit liv. Udover baggrund og indlæring i mødeweekenderne, fik vi løbende opgaver og motivation via nettet. Det gjorde at alt det nye stof hele tiden var nærværende.

Takket være Pernilles sessioner og gruppeforløb, har jeg taget store skridt med hensyn til mænd, karriere, selvværd og livskvalitet.

Tak for dig!

Bjørg Halldórsdóttir Brend Laird

“Pernille er virkelig et af de mest dedikerede og indsigtsfulde mennesker jeg har mødt. Dedikeret til et sandt spirituelt liv på jorden på alle planer. Pernilles fokus er Altid at skabe højere bevidsthed og højere kærlig frekvens i verden – At komme fra hjertets sandhed, skabe fred i sig selv, i sine relationer og dermed skabe fred og balance på jorden.
Denne dybt fundamenterede vision/mission skinner igennem alt hvad hun gør, uanset om det er som underviser, terapeut, kvinde……….Jeg tror det er grunden til at hun har så meget hjertepower.

Pernille har en helt speciel evne til at se essensen af det som er i rummet og skære ind til benet af ethvert fænomen – som om hun kan se igennem energi.
På en og samme tid, det som blokerer det frie flow og det, som vil nære/løfte og frigøre energi/potentiale.

Som terapeut kan hun kan skære ind til roden af et livstraume med det samme.
Som underviser ser hun det kollektive tema som er i rummet, som konsulent de udfordringer og udviklingspotentiale som organisationen har……….

Det gør hende til en særlig healende mentor…….der er ingen omveje, men en præcis guidet proces i at give slip på enhver form for modstand og velkomme det som er, hvorefter fred, kærlighed og højere bevidsthed opstår.
Pernille er en sand mester i denne smukke og healende Psykospirituelle proces, som hun selv har udviklet.

Jeg har kendt Pernille igennem mange år først som som min underviser og terapeut senere som tæt samarbejdspartner og de sidste mange år som min spirituelle udviklingspartner og kære veninde. Jeg er dybt taknemmelig for det forhold vi har. Det er en evig kilde til bevidsthed og inspiration. Tak!”

Janet Juul Larsen

“Inden jeg startede i Flowgruppen, var jeg i individuel terapi hos Pernille.
Her blev jeg guidet til at undersøge og velkomme mit indre liv. Derigennem forløstes fysiske, mentale og følelsesmæssige blokeringer, og jeg fik det bedre. Derpå startede jeg i Flowgruppen sammen med andre, der også ønskede at fordybe sig i denne transformationsproces og komme mere og mere i kontakt med deres sande selv og leve livet i flow.

Her 6 måneder undervejs i forløbet glæder jeg mig inderligt over alt det, der er sket.  Jeg er blevet langt mere fortrolig med mine følelser og kan tage mig kærligt af mig selv, i modsætning til tidligere, hvor jeg overhørte mine følelser og pressede mig selv videre, mens jeg fik flere og flere fysiske symptomer.
Jeg har fået mod og tillid til at undersøge mine tanker og følelser og velkomme dem, hvorved modstanden opløses, og jeg kommer i fred med dette øjebliks oplevelse – i stedet for at løbe væk fra mig selv og reagere på følelserne med modvilje. Den omsorgsfulde og sande mig vokser stødt.

Jeg oplever tilmed transformation af gammel smerte, fordi jeg tager det op i øvelserne (inquiry) og nu kan rumme at se tilbage på – og hele fortiden. Der er stort! At have tillid til at undersøge, hvad der sker i mig og på den måde tage mig kærligt af mig selv! Stor tak til dig, Pernille, fordi du har formidlet dette for mig.

Jeg kan på det varmeste anbefale Pernilles forløb, hvor delingen i gruppen, undervisningen og øvelserne bidrager til inspiration, indsigt, forløsning og udvikling hos os alle sammen.”

Linea Skøtt