TrueLiving 
Dynamics

Jeg har gennem 30 år udviklet metoder der gør arbejdet med os selv enkelt, mindre smertefuldt og mere virkningsfuldt. 
Metoderne tager selvudvikling til et niveau de fleste ikke havde turdet drømme om. 

Når Ego og Sjæl danser tæt
Personligt udviklingsforløb og Uddannelse
i Psykospirituel LivsPraksis - TrueLiving Dynamics

Kender du det?

Du har gået på masser af kurser og læst masser af bøger og ved egentlig det hele, men det er som om det ikke rigtig virker i dybden på den lange bane. Som om de samme mønstre og modstand bliver ved med at vende tilbage?
Nu føler du, at du er klar til at tage din udvikling til næste niveau, finde “the missing link” – at få alt det du har arbejdet med i forvejen til at virke på et dybere plan.

Er du klar til at blive din egen mentor, coach, terapeut og møde dit ego og dine problematikker fra det kærligste sted i dig?
Er du klar til at tage dit liv til det næste niveau?

Deltagere fortæller hvad de har fået ud af at deltage på Forløbet

Dette forløb er først og fremmest for dig, der ved, at livet er mere end du lever lige nu

Kunne du tænke dig at:

 • være i et spirituelt fællesskab
 • blive bedre til at skabe flow og manifestere
 • lære at komme ud over alt det der begrænser dig i at nå dit fulde potentiale.
 • have mere indre fred
 • gå efter hvad din sjæl og dit hjerte ønsker
 • virkelig vælge dig selv

Så er du heldig….   så er dette forløb skabt til dig

 

 

Du kommer til at:

 

 • Være med i en gruppe, der følges ad – ikke kun et kursus hist og pist. Værdien af at have committet sig til et helt forløb er enorm. Det holder dig i processen og dit ego får ikke lov, at forhindre dig i at udvikle dig.
 • Være i det felt af hjerteenergi, støtte og udvikling, som kun en gruppe kan give
 • Blidt blive holdt på sporet 
 • Gøre kontakten til din sjæl dybere og dybere

Hvem kan deltage?

Forløbet er for dig, der føler, at der er mere, end det du lever nu.

For dig som er parat til, at skabe en varig og kæmpe forandring. Dig som ved, at vi skaber vores eget liv og at vi kan hvad vi vil.

Dig, som ved en masse, har arbejdet med dig selv, har masser af teknikker og metoder –  men som har brug for det, der får det hele til at virke på den lange bane.

Da jeg oplever, at mennesker tager store spring i bevidsthed lige i disse tider, har jeg valgt at åbne op for, at du som måske ikke har arbejdet med dig selv i mange år, men alligevel er parat, kan komme med. 

Ved du ikke om du er parat, hjælper jeg dig med at finde ud af det, når du booker en afklarende samtale. 


Hvorfor skulle du være med?

Fordi du er klar, fordi du vil leve din sandhed og ikke nøjes – og fordi verden har brug dig. Brug for at de mennesker, der har bevidstheden til det, renser sig for modstand og smerte og begynder at stråle endnu mere kærlighed og fred ud i verden.

Indhold: 

 • Energy management. Maskulin og feminin energi.
 • At deale med modstand – egoet
 • Indre arbejde
 • Selvværd og selvtillid
 • Grænser og afgrænsning. Kunsten at lade op og ikke af når man er sammen med (eller arbejder med) andre mennesker
 • Psykospirituelle processer til dyb spirituel udvikling
 • Hvordan spiller vi sammen med  Law of attraction og får det til at virke.
 • Indre guidance
 • Træning i at skabe kontakt til din indre kerne
 • Er du behandler? – som en sidegevinst får du teknikker til bedre én til én – terapi, coaching, vejledning

Vi arbejder holistisk/integralt med både krop, energi, det mentale, det emotionelle og det højere spirituelle

Hvad består forløbet af:

 • 5 moduler á 2 dage fordelt på et år
 • Fælles online møde hver måned
 • Buddy (øvepartner mellem modulerne) program
 • Løbende øvelser mellem modulerne
 • Lukket Facebookgruppe hvor jeg er til stede og svarer på ALLE spørgsmål

Praktisk

Hvornår:

Jeg kører i øjeblikket ikke fysiske forløb. Se i stedet ‘Når Ego og Sjæl danser tæt

Tidspunkter: 
Lørdag kl. 10 til søndag kl. 18
Kurset er internat – dvs at vi overnatter på stedet.  

 

Hvor:
Ikke fastlagt

 

Du kan komme med for 450 kr om måneden

Din investering i dig selv og et liv i mere indre ro og færre konflikter med dig selv og andre:

Kr. 21.700,-

Du kan også afdrage beløbet med en månedlig betaling på ned til kr. 450,- 

Afdragsordning:
Jeg har fået lavet en ret fantastisk aftale om finansiering med min bank. Det betyder, at du kan låne pengene der og betale tilbage over 1-5 år alt efter hvad der passer dig. Du kan også starte med lav betaling og indfri lånet på et senere tidspunkt. Der er et fast gebyr om måneden på kr. 69 kr. Det er den eneste udgift der er. Intet oprettelsesgebyr og ingen renter. 
Du er velkommen til at ringe til mig og få mere at vide. 
Det tager kun ca 1 time (i kontortiden) fra du starter med at søge om financieringen til du forhåbentlig har en godkendelse og pengene bliver overført til TrueLivings konto og så er du tilmeldt og har sikret dig din plads. 

Bruttolønsordningen: En mulighed for kun at betale halvdelen. 
Din arbejdsgiver betaler for kurset og trækker beløbet i din løn inden skat (evt. med et beløb hver måned)  Det koster ikke din arbejdsgiver noget og du sparer skatten og betaler derved kun ca halv pris.

Der er efter forløbet er slut mulighed for at fortsætte på Essenstræningen

Første år fungerer som et grundforløb og er en forudsætning for at fortsætte på andet år med Essenstræning.

Er du terapeut?
Det er også første halvdel af den fremtidige efteruddannelse for psykoterapeuter og andre behandlere – og fungerer som sådan. Forløbet vil formodentlig være fradragsberettiget (spørg for detaljer).

Efter grundforløbet kan du vælge at fortsætte i gruppen hvor vi arbejder med Essenstræning og dybere spirituelt arbejde. Man melder sig til for et år ad gangen.

Gratis afklarende samtale:

Hvis du har brug for afklaring i forhold til om det er det rigtige for dig, tilbyder jeg dig en gratis afklarende samtale. Det er meget vigtigt for både dig, mig og gruppen, at det er det helt rigtige for dig at være med. Hvis det er noget andet der skal til for at bringe dig det næste skridt hen imod det liv du drømmer om, har jeg et stort netværk og mange års erfaring i at rådgive om hvad der netop er det du får mest ud af. Så jeg skal nok foreslå, hvad jeg kan se der er af andre muligheder. Du kan booke en samtale på knappen herunder. 

Book samtale her

Du kan booke tid ved at sende mig en mail på: pernille@trueliving.dk eller sms 28141328

Nogle af de mønstre som endnu kan være et problem i dit liv er f.ex.:

Du har svært ved at mærke, hvor dine egne grænser er og derfor kommer du ofte til at sige ja til for meget, bliver drænet af andre eller ryger ind i mønstre?

Fordi du enten ikke kan mærke, eller tør stå ved, dine egne behov, så bliver det andres behov der kommer i første række?

Det er svært, at finde energi, tid og overskud (herunder penge) nok til at leve, som du gerne vil og lave det du brænder for?

Du har svært ved at høre din intuition og er derfor tit i tvivl eller bruger meget energi på at tage beslutninger??

Din maskuline og din feminine energi slås inden i dig i stedet for at samarbejde – (handlen og intuition – hoved og krop)?

Du har svært ved at åbne dit hjerte helt i relationer og kommer nogen gange til at skubbe din partner (eller andre) fra dig i stedet for at skabe synergi. Eller du kan ikke rigtig være dig selv fuldt og helt.

Du har svært ved at holde fast i den højeste udgave af dig selv og synker ofte ned på ego-niveau med al den smerte der ligger her.

Hvad er det værd, at lære at ændre disse mønstre?

Hvad er det værd for dig, at dine relationer bliver mere kærlige og sande? At du kan stå ved dig selv og samtidig være dybt empatisk og kærlig overfor din partner, kollega, barn, veninde etc.
– At få meget mere overskud i hverdagen?
– At lære at være afgrænset og tro mod dig selv uden at provokere andre?
– At lære at takle smerte, stress og andre fysiske symptomer og lade dem gå.
– At få mere adgang til din indre guidance og dermed undgå bekymringer og tvivl – og kunne tage beslutninger fra hjertet på ingen tid?

Ville det ændre dit liv? 

Det tror jeg helt klart det ville. Som det har gjort for alle de andre skønne sjæle jeg har haft i forløb.

Jeg VED, at det er hvad du får ud af at gå i en af mine grupper. Og ja, jeg ved at det for nogen er dyrt, at komme i gang – men se det som en langtids investering….   det bliver billigere og billigere for hvert år du er med og gruppen har du lige så længe du har lyst – også efter at den er stoppet hos mig og dermed gratis. Det er en investering for livet – på flere måder.

Klip og stemninger fra undervisningen

Det siger folk der har gået på forløbet:

"Pernille er dyb, ægte, en uimodståelig dygtig underviser og et skønt og spændende menneske. Pernille styrer for vildt på en varm og humoristisk måde.Når Pernille holder foredrag eller underviser er hun ekstrem nærværende og udstråler ro, tænding, varme, ydmyghed og er samtidig sjov. Pernilles foredrag og undervisning svømmer i pointer, som hun kærligt og tålmodigt udfolder på et hav af illustrative måder. Pernille er ligeledes eminent til at bringe sig selv og eget levet liv i spil på relevante tidspunkter.En ekstra stor styrke er Pernilles evne til agere i nuet. Pernille ved og mærker, hvad hun skal. Foredrag og forløb er altid velforberedt men ikke færdigprogrammeret. Det vil sige, at der er plads til, hvad der måtte røre sig i gruppen såvel som hos den enkelte. Derudover samler Pernille kyndigt, kærligt og meget overbevisende op på stærke følelser, når de viser sig.Pernille formidler ikke nogens stof. Pernille er sit stof og er lavet af noget ganske særligt stof, der giver store mængder stof til eftertanke. Pernille har mange nøgler, men ikke mindst har hun universalnøglen til at blive i et med sig selv og følge sit hjerte. Til foredrag, kurser eller længere udviklingsforløb med Pernille, får du til enhver tid langt mere, end du forestiller dig og betaler for."
Lotte Guldbrandsen
Lærer
"Pernille er så meget sig selv og fremstår åbent og bundærligt som et ganske 'almindeligt' menneske, samtidig med at hun meget tydeligt har kontakt til det højere sted, vi alle kommer fra, og hvor vi alle er forbundne - vores rene essens.

Pernille øser særdeles gavmildt ud af sin forbindelse til dette sted, så når man er sammen med hende, kommer man meget nemt i kontakt med det i sig selv også. Pernille favner alle med ro, nærvær og ikke-dømmen og skaber dermed et meget trygt rum for personlig udvikling. Et sted, hvor vi tør at læne os tillidsfuldt ind i vores højere selv og mærke, at det fører og bærer os.
Pernilles guidninger er altid særdeles kraftfulde. Når man er i Pernilles energi, er alt tilladt, du kan ikke gøre noget forkert, og netop dette giver en følelse af lethed og meget nem kontakt med alt det, som netop kan være så svært, ja nærmest umuligt, at få forbindelse med, når man er alene, og hverdagen ruller derudad. 

For mig har mødet med Pernille været en stor udvikling og ændring af mit liv, fordi hun støtter mig i kontakten til alt det, jeg godt vidste var der, men som er svært at holde fast i og tro på alene. 
Pernille er på ingen måder en alvidende og dominerende guru, men en fødselshjælper i vores egen proces og rejse hen mod vores sande essens.
Nanna Lindø
Pædagog
Det stof Pernille formidler giver så god mening i forhold til at forstå og arbejde med mig selv, men også til stor gavn og glæde for alle mine klienter. Jeg bruger det dagligt i forhold til mine klienter, og jeg kan kun sige, at jeg ville aldrig have undværet det. Jeg har fået helt fantastiske redskaber, det giver så god mening i forhold til at forstå vores indre essens, vores følelser og tanker. Det bevirker, at vi ikke behøver lade os styre af tankerne/følelserne, men i stedet får mulighed for at observere, iagttage og heale ubalancerne. Og det virker jo - det er det mest fantastiske. Pernille er en inspirerende guide og underviser og deler med glæde ud af sin store viden til glæde og gavn for os alle på holdet. Hun formår at få det bedste frem i os alle, hun er meget levende, ærlig og ligefrem i sin undervisningsform, og når hun arbejder med dig som klient, så er hun lige præcis i sit hjerte, hvor hun er tilstede, nærværende og ikke dømmende, og hun formår at komme helt ind til kernen af dig. Jeg kan varmt anbefale dig at deltage i Pernilles undervisning.
Ulla Westergren
Kropsterapeut
Pernille er med sin " helt nede på jorden" tilgang til det spirituelle en meget inspirerende og motiverende vejviser, som på en enkel og forstående måde formidler værktøjer til at arbejde med hjerteenergi.

Jeg har haft dybe oplevelser af samhørighed i hendes guidede gruppemeditationer. 

Pernille skaber et felt, hvor man oplever, hvor givende det er, at være sammen på en ikke-dømmende måde, en måde hvor, som Pernille siger, vores hjerter får øjenkontakt. Jeg bliver fyldt op af en god energi, som jeg tager med mig og giver videre til glæde for for både mig selv og andre. Det smitter og spredes som ringe i vandet... Og det har vi brug for:-)
Janni Pedersen
Psykomotorisk terapeut
"Allerede første gang vi mødtes blev der på nærmest magisk vis skabt et stærkt felt af ægte samhørighed og hjertekontakt i gruppen. Undervisningen er en skøn dybt autentisk blanding af noget til kroppen, noget til sindet og noget til sjælen - teori, masser af øvelser, dans, meditation, jordnære eksempler og kærlig støtte til hver enkelt når noget er svært - så lærerigt og til glæde for alle i gruppen.
Jeg har arbejdet med mig selv, min livshistorie, mine følelser, min krop, mit alt for "travle" sind i en del år efterhånden og ved jeg har gjort fremskridt. Men gennem forløbet hos Pernille er det som om jeg får hjælp til at "pudse brillerne", se ting som jeg måske har en anelse om eller måske endda godt ved, dybere og klarere..... En slags niveau skift.Hvis du ønsker dyb, varig, kærlig støtte til din videre rejse mod klarhed over din unikke sjæl og essens kan jeg på det varmeste og hjerteligste anbefale forløbet.Jeg deltager fordi det giver mening for mig, for min væren i verden, fordi det er udfordrende at være den bedste version af mig, uden den støtte det er at være en del af gruppefeltet. 

Det er en investering, en gave til mig selv og den bedste måde at at ære og nære både mit ego og min sjæl og dermed os alle på."
Hannah Lind Arlaud
Doula og massageterapeut
Min hverdag er blevet fuld af flow og fred med livet. Takket været en ildsjæl der brænder for at gøre jorden til et bedre og kærligere sted at være! Tak Pernille, for din ihærdighed og kærlighed til vores alle sammens proces mod mindre kamp. Og tak for din bestandige støtte og inspiration. Jeg fyldes af glæde, livskraft, livsduelighed og kærlighed til livet hver gang jeg er på kursus. Og processerne med indre arbejde beriger mig så jeg føler mig rigere for hver dag der går. Det er en sjælden gave at få vækket sin indre kraft eller sjæl om du vil og jeg er dybt taknemmelig for at have dig på sidelinjen af mit liv.- Og min hverdag, for når jeg møder en af livets luner, og kan ligge hånden på hjertet og føle fred, så er det dig der har inprintet denne kapacitet i mig. Tak for alt du lærer mig og vækker i mig til glæde for mig, mine børn og alle omkring mig. 
Camilla Silcowitz
Psykolog
Pernille har en kropslig-energetisk forståelse, som gør, at hver session er baseret på hvor jeg er og hvad der rører sig I mig. Pernilles forståelse og empati har har altid været en stor støtte for mig. Hendes fantastiske guidning til at finde ind til kernen af problemet skaber et trygt univers.Pernilles gruppeforløb har givet mig fokus på min udvikling ind i min hverdag. Det er første gang jeg har fået det indarbejdet i min dagligdag, og det har ændret mit liv. Udover baggrund og indlæring i mødeweekenderne, fik vi løbende opgaver og motivation via nettet. Det gjorde at alt det nye stof hele tiden var nærværende.Takket være Pernilles sessioner og gruppeforløb, har jeg taget store skridt med hensyn til mænd, karriere, selvværd og livskvalitet.Tak for dig!
Bjørg Halldórsdóttir Brend Laird
Journalist
Pernille har en helt speciel evne til at skabe en energetisk fusion af kærlig medfølelse og forbundethed i en gruppe. I Pernilles gruppe føler man sig fuldstændig tryg, set og mødt lige der, hvor man er og styrket i det, man ønsker og har brug for. Pernille bruger et KLART og SKARPT sprog, så svært og ukonkret spirituelt stof bliver almindeligt tilgængeligt. Man mærker tydeligt, at Pernille brænder for, at alle lærer at være sande helt ind i inderste kerne til yderste periferi
Susan Blom Jørgensen
Body SDS terapeut
Jeg kan varmt anbefale Pernille. Hun har først og fremmest en skøn humor og dejlig selvironi og er helt nede på jorden. 

Jeg faldt først for hendes fortolkning af menneskelige udfordringer og løsningen på dem. Men når det kommer til en kompetent vejleder på en terapeutisk OG spirituel vej vil jeg også meget gerne give hende mine allerbedste anbefalinger. 

Pernille får dig med hele vejen - på dine præmisser. Hvis du selv ønsker det
Bolette Gaia Havlys
Ejer af helsekostforretning